Danijel Obad iz Huma Bistričkog preuzeo ključeve novog automobila, koji je osvojio kao glavnu nagradu Bistričke božićne tombole na Dočeku u podne

“Tek smo nakon nekoliko dana provjerili brojeve – auto će, naravno, voziti supruga“

Objavljeno: 16.01.2020. zagorjeinternational

Jučer je ispred prostorija Salona “Hyundai Štagar“ održana primopredaja ključeva automobila Hyundai i20 active, koji je bio glavna nagrada na Bistričkoj božićnoj tomboli, koja već tradicionalno završava izvlačenjem na Dočeku u podne u Mariji Bistrici. Zadnji dan stare godine bio je posebno sretan za obitelj Obad iz Huma Bistričkog, iako su za to oni saznali par dana kasnije, jer nisu nazočili samom izvlačenju.

– Izuzetno sam sretan, na prvu je teško bilo i shvatiti da smo osvojili prvu nagradu. Tek par dana kasnije smo provjerili brojeve i naravno da smo svi bili sretni – rekao je dobitnik prve nagrade Danijel Obad te dodao da će auto koristiti supruga.

Iskušavanje sreće

Na neki način cijela je obitelj sudjelovala u iskušavanju sreće, jer je Danijelova majka poslala supruga po tombolu, a sretna kupnja obavljena je u caffe baru “Lac“. Ključeve automobila Danijelu je predala Nikolina Šestak-Štagar, voditeljica prodaje i servisa “Hyundai Štagar“, koji je već četvrtu godinu uz Hyundai Hrvatska glavni sponzor prve nagrade.

Primopredaji su nazočili i djelatnici Ureda Turističke zajednice Općine Marija Bistrica, kao i sam predsjednik TZ-e i načelnik Marije Bistrice Josip Milički koji je tom prilikom zahvalio sponzorima i podsjetio, da je ovo već četvrta godina zaredom kako se Bistrička božićna tombola realizira sa Hyundaiom kao prvom nagradom.

Transparentan način

– Krenuli smo s modelom i10, pa preko i20 stigli do i20 active, a sigurno je da ćemo ovu praksu, zahvaljujući našim sponzorima, prije svega “Hyundai Štagaru”, nastaviti i dalje, svake godine sa sve jačim modelom  – napomenuo je Milički i dodao kako mu je drago da je dobitnik s područja općine Marija Bistrica.

– Radimo ovo na vrlo transparentan i odgovoran način, i sama tombola je jedan i te kako važan dodatni sadržaj naše manifestacije ”Advent u Mariji Bistrici”, koja je pak sam po sebi važan kotačić turizma u Mariji Bistrici – zaključio je načelnik Milički.

FOTO: RMB

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba