Westgate shopping patrola počastila je i dvije najsretnije obitelji poklon karticama

Westgate Shopping City i ovog je utorka svojim posjetiteljima donio najbolje popuste!

Objavljeno: 15.01.2020. zagorjeinternational

Na West Shopping Utorku, koji se održava drugog utorka u mjesecu od 10 do 21 sat u Westgate Shopping Cityju, posjetitelji mogu obaviti kupnju uz odlične popuste. Westgate shopping patrola tako je jučer počastila dvije najsretnije obitelji Westgate poklon karticama, a sretni dobitnici su obitelji koje već godinama dolaze u Westgate Shopping City, a odnedavno imaju i svoje mališane.

Dječja igraonica

Poklon kartice su ih iznimno razveselile te su odmah pojurili u shopping po primamljivim cijenama i popustima. Može se reći kako je njihov “ulov” bio i više nego uspješan jer su dobili priliku iskoristiti poklon karticu i na artikle na sniženju.
A dok su roditelji shoppingirali i lovili najbolje popuste, djeca su uživala u zabavnom, poučnom i kreativnom prostoru najveće dječje igraonice u Hrvatskoj, na preko pet tisuća četvornih metara. Naravno, tu je i prvo hrvatsko dječje kino uz pregršt veselog sadržaja i šarenih likova.
Bilo da trebate opremiti sebe ili svoje mališane, Westgate uvijek donosi nenadmašne ponude! Poznati brendovi kao što su Mango, Benetton, s.Oliver, Europa 92, CCC, Varteks, Baby Center, kao i mnogi brendovi za toplije uređenje doma pripremili su odlične popuste i ponude za svoje kupce. Kaputi, haljine, pletivo, čizme… Pronađite neizostavne komade za ovu zimu, iskoristite akcije i sniženja!

Do 77 posto

Ove godine ni ponuda namještaja ne zaostaje, a zasigurno najveći popust među trgovinama u Westgateu nudi Möbel Land, trgovina premium kvalitete namještaja koja u ponudi ima poznate svjetske brendove kao što su Richmond, Ewe, Rolf Benz, Himmola i mnoge druge.
Sniženja u Westgate Shopping Cityju u punom su jeku, a popusti sežu čak do vrtoglavih 77 posto. I ovog West Shopping Utorka obitelji su uživale u gastronomskoj ponudi, zabavile se i ostvarile super popuste u omiljenom centru shoppinga i zabave za cijelu obitelj.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba