U Donjoj Stubici održano Međužupanijsko natjecanje ekipa Crvenog križa

Na Državno natjecanje u Našice putuju učenici OŠ “Lijepa naša” Tuhelj i SŠ Oroslavje

Objavljeno: 08.04.2019. IB

U Donjoj Stubici održano je Međužupanijsko natjecanje ekipa Crvenog križa, na kojem su se natjecale ekipe pomlatka i mladeži iz Krapinsko – zagorske, Varaždinske i Međimurske županije. U kategoriji podmlatka, natjecalo se 11 ekipa, a prvo mjesto je osvojila Osnovna škola “Lijepa naša” Tuhelj. Drugo mjesto pripalo je OŠ Zabok, treće OŠ Štrigova, četvrto OŠ Marija Bistrica, peto OŠ Desinić, šesto OŠ “Ljudevit Gaj” Krapina, sedmo PŠ “Tin Ujević“ Salinovec, osmo OŠ Zlatar, deveto OŠ Vidovec, deseto OŠ Veliki Bukovec i jedanaesto PŠ Ljubešćica.
U kategoriji mladeži natjecalo se sedam ekipa, a najboljom se pokazala Srednja škola Oroslavje. Druga je bila II. Gimnazija Varaždin, treća SŠ Čakovec, četvrta SŠ Pregrada, peta SŠ Maruševec, šesta SŠ Krapina i sedma SŠ Zlatar. OŠ “Lijepa naša” Tuhelj i SŠ Oroslavje predstavljat će Krapinsko – zagorsku županiju na državnom natjecanju koje će se održati 11. svibnja u Našicama.
Prije početka natjecanja, dobrodošlicu su svim sudionicima poželjeli gradonačelnik Donje Stubice Nikola Gospočić i njegov zamjenik Luka Grabušić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba