DOSTUPNI I U ZAGORJU: U sklopu radobojske biciklističke utrke “Rimska cesta”, koja se održava ove nedjelje, bit će održane prezentacije sve poželjnijih i atraktivnijih prijevoznih sredstava:

ZA BEZBRIŽNU VOŽNJU GRADOM I UŽIVANJE U PRIRODI: Električni bicikli Cube i Xplorer Mini pravi su izbor za vas – dođite i isprobajte, osvojit će vas na prvu

Objavljeno: 13.10.2018. zagorjeinternational

Povodom obilježavanja Dana općine Radoboj, koje traje od 13. do 21. listopada, ove će se nedjelje, s početkom u 11 sati, održati sada već tradicionalna biciklistička utrka “Rimska cesta”. Radi se o kružnoj stazi za brdske bicikle, dugoj 12 kilometara, od čega je tek trećina asfaltirana, dok je na preostalih osam kilometara makadam, odnosno zemljani putevi, na kojima ima i blata.
No, posebnost ove godine je prezentacija električnih bicikala, kojima, doduše, nije dozvoljeno sudjelovati u ovoj utrci, ali su svakako sve atraktivnije prijevozno sredstvo, koje se sve češće može vidjeti na našim cestama.

Jurilica Expres

Tako će se moći vidjeti i isprobati električni bicikli Cube i Xplorer E-bike Mini. Prva prezentacija će se održati već dan prije utrke, danas od 9 do 11 sati u Krapini, u trgovini i servisu sportske opreme Jurilica Expres, koja je inače ovlaštena i za prodaju istih.

– Ako vam je dosta gradskih gužvi i vožnje u koloni, onda je Xplorer E-bike Mini pravi izbor za vas. Radi se naime o biciklu pogodnom za gradsku vožnju, ali i za vožnju u prirodi. Zbog svoje sklopivosti i težine (13,8 kilograma) je izuzetno spretan za transport, jer sklopljen bez problema stane u svaki prtljažnik automobila. Uz to, taj je bicikl vrlo ekonomičan, jer u prosjeku 1000 kilometara vožnje košta oko 1 euro, a ujedno je i apsolutno siguran za okolinu – rekao nam je vlasnik Jurilice Expressa, Vjeran Skupnjak, koji i sam godinama sudjeluje na radobojskoj utrci. Dodaje kako se baterija puni preko normalne utičnice, kao i mobilni telefon, a bicikl ima bateriju jačine 250 Watta, koja se napuni za tri do četiri sata. Njome može postići brzinu do 25 kilometara na sat.

1000 km – 1 euro

Druga prezentacija električnih bicikala održat će se u nedjelju u centru Radoboja, uoči same utrke, od 9.30 do 10.30 sati, kao i nakon utrke, od 12 do 13 sati.
Što se pak tiče same utrke, prijave su na licu mjesta od 10 do 10.45 sati, a startnina je besplatna. Uz bicikl, nužna oprema je kaciga, a za prva tri mjesta u kategoriji muškaraca i žena osigurane su novčane i druge nagrade, dok je za sve osigurana okrjepa nakon utrke.
– Uoči same utrke za odrasle, s početkom u 10.30 sati održat će se i utrka za osnovnoškolce, na stazi dugoj tri kilometra. Za tri najbrža dečka i tri najbrže cure također su osigurane nagrade. Start, cilj i prijave bit će ispred zgrade Općine Radoboj – ističu organizatori.



OGLAS ZA POSAO – ZA KANDIDATE IZ KRAPINE I BLIŽE OKOLICE

Volite sport, a bez posla ste? Jurilica Ekspres ima rješenje za vas!

Jurilica Ekspres traži zaposlenika na određeno u trgovini i servisu sportske opreme u Krapini. Odabrani kandidat s radom bi počeo od 1. prosinca, a postoji i mogućnost stalnog zaposlenja. Prednost kandidatima iz Krapine i bliže okolice, sportski orijentiranima, s predznanjem iz mehanike. Prijave možete slati na mail [email protected] ili na broj telefona 098/837-963.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba