Najbolja ovotjedna ponuda

Pronađite posao po svojoj mjeri na području KZŽ!

Objavljeno: 01.11.2020. zagorjeinternational

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr, donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Auro Domus d.o.o. zapošljava trgovca (m/ž) u Krapini i Donjoj Stubici. Rok prijave je 6.11. Traži se osnovno poznavanje rada na računalu. Prijavite se.

Valoviti papir Dunapack d.o.o. zapošljava mehatroničara / elektroničara (m/ž) u Zaboku. Rok prijave je 4.11. Potrebni su srednja stručna sprema, čitanje elektro – shema i primjena u radu, osnovno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu te razvijene vještine rada na računalu. Aplicirajte.

Gotra logistika d.o.o. zapošljava referenta prodaje (m/ž) u Pregradi. Potrebno je poznavanje osnova informatike, minimalno srednja stručna sprema te poznavanje engleskog i njemačkog jezika. Provjerite kako aplicirati.

Regal – Mont traži montera (m/ž) u Mihovljanu. Rok prijave je 11.11. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Potrebni su srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

Elektroforma LM j.d.o.o. zapošljava projektanta elektrotehničkih instalacija (m/ž) u Zaboku. Rok prijave je 13.11. Traži se minimalno srednja stručna sprema, znanje engleskog jezika te napredno poznavanje računalnog sustava. Provjerite više na linku.

HS Genion Production d.o.o. zapošljava radnika na održavanju (m/ž) u Oroslavju. Rok prijave je 5.11. Poželjna je završena škola tehničke struke, radno iskustvo na poslovima održavanja, poznavanje sistemskog inženjerstva i dobro poznavanje MS Office paketa. Više na linku.

Elektro-Pozaić d.o.o. traži elektromontera (m/ž). Mjesto rada je Zlatar, a rok prijave 7.11. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Traži se srednja stručna sprema. Provjerite detalje ovdje.

Ferrostil Mont d.o.o. traži skladištara (m/ž), lakirera (m/ž) i građevinskog radnika (m/ž). Mjesto rada je Zabok. Potrebno je više izvršitelja na pozicijama. Više na linku.

Mikom d.o.o. zapošljava diplomiranog inženjera strojarstva (m/ž) u Zlatar – Bistrici. Rok prijave je 6.11. Poslodavac po potrebi osigurava smještaj. Uvjeti su visoka stručna sprema i informatička znanja. Više na linku.

Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok zapošljava stručnog suradnika – pripravnika (m/ž). Mjesto rada je Zabok, a rok prijave 5.11. Potrebna je visoka stručna sprema psihologije, pedagogije ili bibliotekarstva. Provjerite detalje ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Krapinsko – zagorske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba