Bravo naši Zagorci, uvijek za zabavu, pjesmu i veselje

Puhački orkestar ‘Mrzlo Polje’ odnio Zlatnu plaketu na 37. Susretu hrvatskih puhačkih orkestara u Lisinskom

Objavljeno: 07.05.2024. zagorjeinternational

U koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu u nedjelju je održan 37. Susret hrvatskih puhačkih orkestara gdje su nastupali najbolji puhački orkestri ‘A’ kategorije, a odličan uspjeh postigao je Puhački orkestar ‘Mrzlo Polje’ koji je s visokih 98 bodova osvojio Zlatnu plaketu s pohvalom i prvu nagradu.

FB, Puhački orkestar ‘Mrzlo Polje’

– Navodno nitko do sada nije imao toliko bodova na državnoj smotri orkestara. Osam mjeseci rada, truda i odricanja… Bilo je smijeha, suza, teških momenata, ali sve se isplatilo – napisali su iz PO ‘Mrzlo Polje’ na svojem Facebook profilu.

– Zahvale našem dirigentu Jurici Rukljiću koji vjeruje u nas i kad mi sami ne vjerujemo, zahvala našoj preci Mihaeli Slakoper i cijelom Upravnom odboru koji su tim najjače organizacije u cijeloj HR (a možda i šire), zahvala svim članovima koji izdvajaju puno vremena da se nešto ovako veliko napravi, a posebna zahvala našoj publici koja je ispunila Malu dvoranu Lisinski i ostala s nama do proglašenja! Fala kaj nas godinama pratite i podržavate – poručili su iz Puhačkog orkestra ‘Mrzlo Polje’. 

Uz naše Zagorce, u ‘A’ kategoriji su u nedjelju još nastupili i Gradski puhački orkestar Križevci, Limena glazba Rozga Sveta Ana, Vodička glazba i Puhački orkestar KUD-a HŽ Varaždin.

Drugi dio natjecanja održat će se 19. svibnja, ‘C’ kategorija, kada će svirati Puhački orkestar DVD-a Đurđevac, Puhački orkestar DVD-a Gornji Desinec, Puhački orkestar DVD-a Virje, Puhački orkestar grada Ludbrega i Puhački orkestar grada Preloga. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba