Počelo obilježavanje rođendana jednog od najstarijih vrtića u KZŽ

ZLATAR: DV “Zlatarsko zlato” slavi velikih 70 godina postojanja. Cijeli tjedan pun je događanja

Objavljeno: 23.04.2024. zagorjeinternational

Edukacijom o zdravoj prehrani i radionicom izrade zdravih kolačića, pod stručnim vodstvom nutricioniste Nenada Bratkovića, i radionicom sadnje cvijeća i uređenja cvjetnjaka,pod vodstvom Vanje Reinholz, jučer ujutro je u Dječjem  vrtiću i jaslicama “Zlatarsko zlato“ počelo obilježavanje  70. obljetnice predškolskoga odgoja u Zlataru 

Jedan od najstarijih vrtića u Krapinsko – zagorskoj županiji do kraja tjedna svakodnevnim raznolikim sadržajima obilježavat će jubilej, u koji su uključeni i roditelji. 

Naime, za najmlađe sugrađane pripremili su predstavu  “Tri praščića“, koja je na programu u srijedu s početkom u 16 sati.  

U obilježavanje jubileja uključila se i Udruga žena Zlatar, čije članice vode radionicu izrade životinjica od prirodnih materijala.  

U utorak je Dan otvorenih vrata uz izložbu fotografija “Od Uzdanice do Zlatarskog zlata“. A u predvečernjim satima Noć je knjige, s čitanjem priča djeci, pod vodstvom Božene Kos.   

Zlatarski DVD u srijedu će pomoći u evakuacijskoj vježbi za djecu  u slučaju požara. 

Četvrtak će proteći u znaku znanosti. Prije podne Festival znanost “Mozak u akciji. Inteligentni izazovi“, a u 17 sati stručni aktiv i tema “Važnost razvoja govora za socijalizaciju djece“.  

U petak popodne završna je priredba, predstava “Maca Papučarica“ u izvedbi djece, druženje s roditeljima, igre na otvorenom, a sve uz palačinke!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba