Srpskom glumcu ovo nije prvi put da ima problema sa zakonom

Uhićen glumac Sergej Trifunović

Objavljeno: 19.04.2024. zagorjeinternational

Srpski glumac Sergej Trifunović priveden je sinoć oko 20 sati nakon što je, kako se sumnja, od poznanika kupio marihuanu.

Kako neslužbeno prenose srpski mediji, uhićen je i muškarac koji je Trifunoviću prodao marihuanu. I glumcu i njegovom poznaniku određeno je policijsko zadržavanje. Kod Trifunovića je pronađen jedan paketić s oko pet grama marihuane.

Problemi sa zakonom

Trifunoviću ovo nije prvi put da je uhićen. Priveden je i u listopadu prošle godine, također u Srbiji, zbog vrijeđanja policajaca. Podsjetimo, prije toga je problema s policijom imao i u Hrvatskoj. Tada je dobio zabranu ulaska u Hrvatsku i područje Europske unije na godinu dana, i to zbog nekoliko prekršaja koje je počinio dok je bio u Splitu. Trifunović se nakon privođenja u Splitu oglasio na svojim društvenim mrežama i rekao da više nikada neće doći u Split.

– Ok, ajmo ovako. Maltretiranje koje sam danas doživio mogu se usporediti s povijesnim slikama u kojima gradom paradiraju policijske snage s nekakvim prasećim glavama u majicama s kragnom i Pit Bull security bedžom, koji maltretiraju mještane i vlasnike kafića koji se ne ližu s gradskom vlasti. Maltretiranja koja sam danas istrpio nisam nikad i nigdje. Da kontraparafraziram Olivera Dragojevića: ‘Nikada više neću doći u Split’ – napisao je Trifunović tada na Instagramu.

– Adio. A bilo je lipo i svi moji dragi prijatelji iz Splita uvijek ste dobrodošli. A Ivošević, koji je danas namjerno došao da se šatro slika za ćaleta (koji je divan čovjek, moj kolega i potpuno izuzet iz ove priče) specijalno da mi se napase muda, govance malo – dodao je Trifunović, kojem je hrvatska policija ispunila želju i zabranila mu ulazak u državu, prenosi Index.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba