Prijeti mu osam mjeseci bezuvjetnog zatvora

Oskar čekićem razbio aparat u autopraonici jer mu nije izbacio žeton: “Bilo je razbijeno staklo, lim se udubio…”

Objavljeno: 19.04.2024. zagorjeinternational

Oskaru (28) prijeti osam mjeseci bezuvjetnog zatvora jer je čekićem razbio aparat za žetone u samoposlužnoj autopraonici. Prema optužnici, on je u kolovozu lani oko 14 sati u Virovitici u samoposlužnoj autopraonici bio revoltiran što mu aparat nije izbacio žeton, prenosi Danica.

Dva puta je šakom udario po ekranu aparata za izdavanje žetona za pranje vozila, pa zatim iz svog automobila uzeo čekić i udario po ekranu aparata, uslijed čega je došlo do puknuća ekrana i prestanka rada programa, navodi se u optužnici. Vlasniku autopraonice počinjena je šteta od 1570 eura. Radnik autopraonice posvjedočio je kako je odjednom čuo udarac, pa zatim još jedan jači.

Svjedok: Krenuo sam za autom i vidio da je vozač Oskar

– Kad sam došao, vidio sam da je žetonjera razbijena i da je tamo samo jedan automobil, o čemu sam odmah obavijestio vlasnika. Nakon toga sam sjeo u auto i krenuo za tim automobilom koji se zaustavio u autopraonici. Tada sam vidio da je vozač automobila bio Oskar. Pogledali smo i snimku videonadzora iz koje je vidljivo da je on razbio žetonjeru. Bilo je razbijeno staklo, lim se udubio, čitač novca je pao u unutrašnjost pa više nije bila u funkciji – ispričao je svjedok.

Državno odvjetništvo za Oskara traži osam mjeseci bezuvjetnog zatvora jer je ranije pravomoćno osuđivan za kaznena djela. On se tijekom ispitivanja u policiji branio šutnjom.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba