“Došao sam u policiju i zagrlio nalaznika čim sam ga ugledao”

BAŠ DIVNA GESTA: Nepalac pronašao novčanik pun love pa Splićaninu uljepšao dan

Objavljeno: 13.04.2024. zagorjeinternational

Jednom Splićaninu bio je uljepšan ovaj petak nakon što je pošteni dostavljač iz Nepala vratio novčanik koji je bio izgubio tijekom dana. Kako je ispričao za Slobodnu Dalmaciju, novčanik sa svim dokumentima, karticama i pozamašnom količinom gotovine ostao mu je u trgovini dok je kupovao građevinski materijal.  

– Vratio sam se u trgovinu gdje sam kupio stvari, ali novčanika nije bilo. Odmah sam kontaktirao banku i blokirao kartice, bio sam pod ogromnim stresom. Nazvao sam I. policijsku postaju kako bih prijavio slučaj, oni su mi kazali da će me kontaktirati ako se netko javi da je pronašao moj novčanik – ispričao je Splićanin, a povratni poziv stigao mu je pola sata kasnije. 

– Zvali su me i kazali da je novčanik pronašao Nepalac koji radi kao dostavljač te mi rekli da požurim jer moraju utvrditi sve detalje. Došao sam u policiju i zagrlio nalaznika čim sam ga ugledao. Ušli smo zajedno u sobu, a novčanik je bio na stolu. Policajci su mi rekli da pogledam je li sve u njemu, ja sam potvrdio da jest. Ponovo smo se zagrlili, slikali, a dao sam mu i nagradu jer je tako dobar čovjek da mu pomognem. On radi za siću, a od te mizerije koju dobije othranjuje cijelu svoju obitelj u Nepalu – poručio je Splićanin. 

Kazao je i kako su dostavljač i on izmijenili brojeve te se planiraju naći ponovno, pa se zahvalio i policajcima koji su reagirali.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba