U 23. kolu 3. NL Centar Gaj gostovao u Petrinji

Gosti pretrpjeli visok poraz od 3:0. Kobni bili prekidi

Objavljeno: 08.04.2024. Milorad Videković

U 23. kolu 3. NL Centar, Gaj Mače gostovao je na uvijek neugodnom terenu u Petrinji kod Mladosti te pretrpio visok poraz od 3:0.

Mladost Petrinja ovog proljeća igra odlično što pokazuje i rezultat iz prošlog kola kada su na gostovanju u Lučkom uzeli sva tri boda favoriziranoj i drugoplasiranoj ekipi Lučkog.

Sam susret prelomljen je u svega osam minuta, od 44. do 52. minute. Kuriozitet golova je u tome da su sva tri postignuta nakon prekida. Najprije je u 44. minuti iz slobodnog udarca s dvadesetak metara pogodio Lovrić da bi drugi  i treći gol ličio jedan na drugog. Naime, oba su postignuta nakon ubačaja iz kornera gdje su obrambeni igrači Gaja ‘promatrali’ što rade napadači Mladosti te je tako najprije pogodak postigao Vranić, a nakon njega iskusni Handanović zaključivši utakmicu četrdesetak minuta prije kraja.

Imao je i Gaj nekoliko svojih dobro odigranih akcija koje su nastale nakon pogrešaka domaćih igrača.

Svoj sljedeći prvenstveni susret Gaj igra, nedjelja 14. travnja u 11 sati, protiv jakih Ponikvi.   

3. NL – centar, 23. kolo

Mladost Petrinja – Gaj Mače 3:0 (1:0)

Stadion: Mladost Petrinja. Gledatelja: 150. Sudac: Mihael Milin (Dugo Selo). Pomoćnici:  Kupres i Trstenjak.

Strijelci: 1:0 Lovrić (44);  2:0 Vranić (48); 3:0 Handanović (52).

Mladost P: Gugec, Šipuš, Lovrić, Handanović, (85. Vlajsović), Čajani (49. Pejaković), Knežević, Gulin (85. Dolovčak), Miočinović (46. Cerjak), Alapić (72. Baniček), Vranić, Marović; Trener: Milan Matanović

Gaj Mače: Strahonja, Deak (80. Šaban), Tepšić (46. Šoštarić), Postonjski, Haramustek, Cvrtila (60. Baneković), Nikolić, Kovač (72. Dačnik-Kovačić), Cicnjak (46. Plehan), Ristovski, Mazalović; Trener: Marijan Glavica

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba