Evo detalja

Večeras se rade transparenti za Marš za životinje

Objavljeno: 05.04.2024. zagorjeinternational

U prostorijama udruge Prijatelji životinja u Jurišićevoj 25 u Zagrebu večeras u 17 sati održat će se druženje i radionica izrade transparenata za Marš za životinje. To su pripreme za 4. Marš za životinje, koji će se održati 13. travnja, kada će mnoštvo sudionika porukama na transparentima ponosno pokazati zašto marširaju užim središtem Zagreba i kakav svijet žele za životinje, prenosi Prigorski

Prijatelji životinja pozivaju sve na radionicu. 

— Ako želiš citirati Nikolu Teslu, Alberta Einsteina i Morrisseya ili imaš vlastitu poruku suosjećanja za životinje, vidimo se. Svrati i ako želiš saznati više o ciljevima Marša za životinje i što sve očekuje sudionike. Čekaju te pripremljeni materijali i boje te prijedlozi za natpise s obzirom na to da je puno razloga za akciju u subotu već objavljeno. Svi su dobrodošli: oni vješti i manje vješti jer bit će raznog posla u pripremi za glasnu povorku koja se sprema za tjedan dana – kazali su. 

Marš za životinje, u organizaciji Prijatelja životinja i Udruge Pobjede, kreće 13. travnja u 11 sati okupljanjem na zagrebačkome Trgu kralja Tomislava. Cilj Marša za životinje jest nastojanje stvaranja društva koje poštuje prava životinja te djeluje u cilju smanjenja njihove patnje i zlostavljanja. Sudionici Marša promicat će svijest o tome kako ljudi mogu živjeti u skladu s drugim vrstama te kako se mogu zauzeti za njihova prava i dobrobit. Mnogo je razloga za sudjelovanje i svatko može naći svoj. 

Sudionici se očekuju iz raznih krajeva Hrvatske, pa je organiziran i autobus iz Osijeka, Đakova i Slavonskoga Broda. 

Na www.prijatelji-zivotinja.hr može se pročitati 35 razloga zašto se pridružiti Maršu za životinje, a neki od razloga naći će se i na transparentima. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba