Zanimljiva potraga u Čakovcu

Tradicionalna uskršnja igra s jajima ove godine uz pomoć WhatsApp-a

Objavljeno: 29.03.2024. zagorjeinternational

Tradicionalna uskršnja potraga za jajima koju u isušenim jezerima podno zidina čakovečkog Starog grada organizira Turistička zajednica Grada Čakovca i ove će godine imati svoju sportsku dimenziju. 

Naime, uoči same potrage sva dječica i njihovi roditelji odradit će kratko zagrijavanje čiju će režiju potpisati trenerice Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan.  

Marija Jurak Bošnjak i Ida Lesjak već su osmislile kratki program koji će najbolje pripremiti čakovečke mališane za zahtjeve potrage za jajima. 

Obje trenerice su diplomirane kineziologinje s dugogodišnjim iskustvom u radu s najmlađima pa će sigurno i ove subote u 10 sati djeca s osmijehom na licu i košarama u ruci potrčati prema slatkoj uskrsnoj pustolovni. 

Ove godine igra “Čakovečka potraga” moguća je kroz WHATSAPP aplikaciju! Istražite, prošećite i pritom se dobro zabavite, a evo kako zaigrati. 

Opcija 1: Dođite u grad, skenirajte QR kod na vratima ureda Turističke zajednice grada Čakovca te riječ “Igra” upisana vam je u poruku, pritisnite “Pošalji” i pripremite se za potragu jer prva zagonetka već vam je u WhatsApp poruku stigla 

Opcija 2: Dođite u grad, kliknite na poveznicu: https://wa.me/+38540313319?text=Igra, riječ “Igra” upisana vam je u poruku, pritisnite “Pošalji” i pripremite se za potragu jer prva zagonetka već vam je u WhatsApp poruku stigla, 

Igra ima sedam zagonetki, a u slučaju da nakon poslanog odgovora ne dobijete sljedeću poruku, provjerite jeste li ispravno upisali slova, znakove ili ta riječ možda nije ona koja se traži. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba