Potraga za malenom Dankom ušla u četvrti dan

Krenule su nove detaljne pretrage oko kuće. Stiglo 18 vatrogasaca i spasilački pas

Objavljeno: 29.03.2024. zagorjeinternational

Potraga za djevojčicom Dankom (2) koja je nestala iz dvorišta obiteljske kuće u naselju Banjsko polje, kod grada Bora u Srbiji u utorak, ušla je u četvrti dan. Policija je prekjučer obustavila pretragu terena zbog toga što rezultati potrage nisu ukazivali na to da se djevojčica ne nalazi na ovom području površine od oko 10 kvadratnih kilometara, rečeno je tada iz policije.

Roditelji djevojčice jučer su ispitano odvojeno, a dosad je o slučaju policija ispitala preko 50 osoba.

Također, jučer su oko kuće gdje je djevojčica nestala stigli bageri policija i vatrogasci koji su rušili drveće oko kuće i čistili područje te kopali, piše Index.hr. Pojavila se i vijest da su u BiH uhićena trojica muškaraca. Oni su, prema pisanju medija, na TikToku objavili da imaju informacije o nestanku Danke te tražili novac u zamjenu za te informacije.

Sada su krenula nova, detaljna istraživanja. Dva specijalistička tima za spašavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, Sektor za izvanredne situacije Ministarstva unutarnjih poslova Srbije, noćas su stigli u Banjsko Polje i rano jutros započeli detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje je nestala dvogodišnja djevojčica.

Tim čini 18 vatrogasaca-spasioca s pet terenskih vozila i spasilačkim psom.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba