Ukupno troje teško stradalih u nesrećama za zagorskim cestama ovog vikenda

PETROVA GORA: 75-godišnjakinja se traktorom zabila u kuću

Objavljeno: 25.03.2024. zagorjeinternational

U petak je oko 15 sati u Petrovoj Gori došlo do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozlijede.

– Do prometne nesreće došlo je kada se 75-godišnjakinja, upravljajući traktorom nizbrdo, nije kretala što bliže desnom rubu kolnikom već je izgubila nadzor nad vozilom, prešla van ruba kolnika i udarila traktorom u obiteljsku kuću. Vozilom hitne medicinske pomoći 75-godišnjakinja prevezena je u Opću bolnicu Zabok, gdje su joj utvrđene teške tjelesne ozlijede – stoji u priopćenju policije. 

Nadalje, u subotu je oko 20 sati u Donjem Škrniku došlo do prometne nesreće u kojoj su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede.

– Prometna nesreća dogodila se jer 55-godišnjak brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama ceste te je vozilom sletio van ruba kolnika na šljunčano-travnatu površinu, dalje u zanošenju vozila udario u drvo te sletio u odvodni kanal – kažu iz policije. 

Vozač i putnik su vozilom Hitne medicinske pomoći prevezeni u Opću bolnicu Zabok, a 61-godišnjak je potom prevezen dalje u Kliničku bolnicu Dubrava, dok je 55-godišnjak zadržan u Općoj bolnici Zabok. Vozač, 55-godišnjak i putnik 61-godišnjak zadobili su teške tjelesne ozljede.

55-godišnjem vozaču izuzeti su uzorci krvi i urina radi utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba