Majka: Bio je pod utjecajem alkohola i vikao je. Uvijek ga se bojim kad popije...

BIZARAN RAZLOG: Igor prijetio majci da će je ubiti jer nije ništa skuhala?!

Objavljeno: 19.03.2024. zagorjeinternational

Igor M. (46) iz Zagreba osumnjičen je da je vlastitoj majci lani u kolovozu uputio ozbiljne prijetnje.

– Tog dana sam se doista posvađao s mamom. Mi se posvađamo tri puta godišnje kao majka i sin. I moguće je da sam joj rekao te riječi, ali u drugom kontekstu. Nikad joj ne bih naudio, reagirao sam tako jer mama nije ništa skuhala i jer je frižider bio prazan – rekao je u svoju obranu Igor, prenosi Jutarnji list.

Bio je pijan

Bilo je to u večernjim satima, kada je prema tvrdnjama oštećene, sin joj došao kući pijan. Ona je ležala na kauču u dnevnom boravku, a on joj je prigovorio zašto leži. Potom joj je prišao i unio joj se u lice rekavši: “Ubit ću te!”. Otišao je u svoju sobu te se nakon nekog vremena vratio do majke i ponovio joj: “Stvarno ću te ubiti!”. Prestravljena žena obratila se za pomoć policiji, a rješenjem suda sinu je odmah izrečena mjera udaljenja iz doma te zabrana približavanja na 100 metara.

– Čim je sin došao kući, bio je pod utjecajem alkohola i vikao je. Ja sam cijelo to vrijeme šutjela jer ga se uvijek bojim kad popije. Prijetio mi je te vikao ‘ku*vo’ – otkrila je oštećena žena. Idući je na potezu Općinski sud koji će razmatrati optužnicu za izrečene prijetnje smrću.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba