Upisana nova tri boda

U 20. Kolu 3. NL Centar krapinski Zagorec ugostio je Bistru i stigao sigurno do pobjede od 2:0

Objavljeno: 16.03.2024. Milorad Videković

Bio je ovo susret koji je privukao relativno dobar broj gledatelja jer bilo je ovo “predstavljanje” novog trenera te je vrlo bitno bilo osvojiti sva tri boda. Obje komponente su zadovoljene – tri boda i promocija novog trenera Tihomira Šeparca.

Od prve minute igrači Zagorca započeli su vrlo energično, poletno i željni dobre igre i sva tri boda. Tako je već u petoj minuti stvorena poluprilika preko Majcenića a nakon toga i Brčića ali je golman Maglica otklonio opasnost. U tim nastojanjima što bržeg gola došla je i 19. minuta kada je dosuđen korner za domaćina. Nakon malo dužeg vremena vidjeli smo uigranu akciju Zagorčevih igrača. Turniški je poluvisoko i oštro ubacio u šesnaesterac, Hanžić kroz noge propustio loptu koja je došla do Majcenića a on lakoćom pogađa nebranjeni dio mreže nemoćnog Maglice.

Nastavak solidne igre se nastavlja te uz nekoliko poluprilika vidjeli smo i pogođenu gradu od Stiperskog te se na odmor otišlo sa minimalnim vodstvom Zagorca.

Već treća minuta drugog poluvremena pokazala je da domaći igrači žele što prije do drugog gola. Naime, Stiperski je uputio dobar udarac sa 18 metara ali je lopta za koji centimetar otišla pokraj desne stative nemoćnog Maglice. Utakmica je prelomljena u 56. minuti kada je Knezović kao posljednji igrač obrane gostiju srušio Landripeta te zaradio izravni crveni karton. Pritisak Zagorca se i dalje nastavlja i povećava iz minute u minutu da bi u 67. Korytskyi iskoristio odlično dodavanje Hanžića te poentirao za povećanje vodstva Zagorca.

Do kraja utakmice bilo je još nekoliko prilika i poluprilika ali je mreža gosta ostala nedirnuta te je na kraju rezultat bio Zagorec 2. Bistra 0.

Ovaj susret obilježio je i povratak prvog vratara Zagorca Matije Bručija, nakon propuštene tri službene utakmice, te zato ne čudi da je Zagorec opet upisao „clean sheet“ a ovo je bila Bručijeva peta utakmica u prvenstvu bez primljenog pogotka.

Sljedeći prvenstveni susret Zagorec igra u subotu, 23. ožujka u 16,00 sati, na gostovanju u Samoboru kod istoimene momčadi.

Zagorec – Bistra 2:0

ŠRC Podgora. Gledatelja: 150. Sudac: M. Milin ( Dugo Selo ) 7. Pomoćnici: Jović i Bilić.

Strijelci: 1:0 Majcenić (19); 2:0 Korytskyi (67).

Zagorec: Trener: Bruči 6.5; Landripet 7; Štimac 6,5; Šimunić 6,5; Turniški 6,5; Jazbec 7,5; Majcenić 7 (86. Strabić – ); Stiperski 6,5; Brčić 6,5 (81. Bračević – ); Korytskyi 7 (90+2 Frinčić – ); Stiperski 6,5 (90+2 Vincelj – ); Hanžić 7 ( 81. Ružak – ).Trener: Tihomir Šeperac 7.

Bistra: Maglica 6; Brezec 6; Žagmeštar 5 (46. Dansou 5,5); Ikechukwu 5,5; Kukec 6,5 (84. Bingula – ); Šturlan 6 (89. Hlup – ); Norden 5 (46. De Moura 5,5); Bajan 6,5 ( 70. Kereša 6); Ljubić 6; Jakopić 6; Knezović 5,5. Trener: Srećko Mlinarić 6.

Žuti kartoni: Zagorec: Jazbec (44).Bistra: Ikechukwu (66).

Crveni kartoni: Zagorec: nema Bistra: Knezović (56 ).

Igrač utakmice: Ivan Jazbec.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba