Pune ruke posla za policiju ovog vikenda - najviše u prometu

Od 10 prometnih nesreća, čak tri s teškim posljedicama

Objavljeno: 11.03.2024. zagorjeinternational

U policijskom pregledu prošlog vikenda u Krapinsko – zagorskoj županiji ponajviše se ističe broj prometnih nesreća. Točnije zabilježeno je njih čak 10.  

– Sedam nesreća je bilo s materijalnom štetom do kojih je došlo u Stubičkim Toplicama zbog oduzimanja prednosti prolaska, u Galovcu Začretskom i Humu Stubičkom zbog ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake te u Donjoj Šemnici, Vrhima Pregradskim, Gornjoj Šemnici i Završju Začretskom zbog neprilagođene brzine – izvijestila je PU krapinsko – zagorska.

U prometnoj nesreći do koje je došlo u Budinščini zbog neprilagođene brzine dvije osobe zadobile su teške tjelesne ozljede. U Svetom Križu Začretje u prometnoj nesreći do koje je došlo zbog oduzimanja prednosti prolaska dvije osobe zadobile su lakše i jedna osoba teške tjelesne ozljede. Isto tako teške tjelesne ozljede zadobila je jedna osoba u prometnoj nesreći do koje je došlo u Zlatar Bistrici zbog neprilagođene brzine. 

Vrijedi napomenuti kako su tijekom proteklog vikenda od kaznenih djela evidentirana su tri kaznena djela teške krađe, jedno kazneno djelo utaje i jedno kazneno djelo krađe.  

– Od prekršaja izdvajamo jedan prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, jedan prekršaj iz Zakona o osobnoj iskaznici, jedan prekršaj iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga i jedan prekršaj iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana – kazali su iz PU KZ. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba