"Vratit ćemo se u dan 7. siječnja 1943., kad u Nikolinu hotelsku sobu ulazi tajanstveni muškarac koji se predstavlja kao novinar..."

PREDSTAVA O TESLI U KUMROVCU: “Čitavu noć čuli su se glasovi, ali nitko nije ulazio ni izlazio”

Objavljeno: 08.03.2024. zagorjeinternational

U Kumrovcu, točnije u Kulturno-društvenom domu, u nedjelju 10. ožujka s početkom u 18 sati održat će se predstava koja će prikazati posljednji sat života slavnog izumitelja Nikole Tesle.

– Vratit ćemo se u dan 7. siječnja 1943. godine, kad u Nikolinu hotelsku sobu ulazi tajanstveni muškarac koji se predstavlja kao novinar. Sobarica hotela ‘New Yorker’ sljedećeg će jutra Teslu zateći mrtvog s osmijehom na licu i to će biti ‘istina’. Zavirite kroz ključanicu njegove sobe i uđite u triler koji se odigrao u posljednjem satu Teslina boravka na Zemlji. U ovoj misterioznoj priči igraju kazališni, televizijski i filmski glumac koji je u svojoj bogatoj glumačkoj karijeri do sada ostvario preko 70 uloga, Vladimir Posavec – Tušek kao Nikola Tesla i višestruko nagrađivani kazališni, filmski i televizijski glumac Momčilo Otašević kao John Smith – poručuju iz Općine Kumrovec.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba