Knoll je otkrila i razlog prekida

SOLO KNOLL: Najpoznatija hrvatska navijačica više nema dečka

Objavljeno: 04.03.2024. zagorjeinternational

Ivana Knoll otkrila je na Instagramu da je prekinula vezu s dečkom s kojim je bila 13 godina. Navela je i razlog prekida.

– Nakon 13 godina u vezi, nije loše biti slobodna. Ništa se nije dogodilo, hvala Bogu. Život nas je promijenio, ali on će uvijek biti moj broj jedan, moja najveća ljubav. I znate, nekad se nešto ne može ponoviti. Uvijek ću ga čuvati u srcu i držati njegova leđa – poručila je Knoll. Do sada je ljubila poduzetnika Antu koji se navodno bavi nekretninama, prenosi Index.

Zajedno su putovali diljem svijeta

Podsjetimo, Knoll se proslavila kao najzgodnija hrvatska navijačica na Svjetskom nogometnom prvenstvu 2018. u Rusiji. Iako na tribinama stadiona nikad nije viđena u društvu muškarca, ranije je često objavljivala zajedničke fotografije s njihovih putovanja po svijetu. Tako znamo da su bili u Budimpešti, Lisabonu, na Oktoberfestu, u Disneylandu, Brazilu, Italiji…

Knoll se prije nekoliko dana pohvalila kako je kupila svoj prvi stan u SAD-u. Ona već neko vrijeme živi u Americi, a objavila je fotku na kojoj pozira u svom novom domu u Miamiju.

– Upravo sam kupila prvi stan u SAD-u. Još uvijek nije vila, ali je moj i naporno sam radila za njega! Zauvijek sam zahvalna svom ocu koji me odmalena odgajao da budem neovisna – kazala je Knoll.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba