Otvorilo se zanimljivo radno mjesto u Zaboku - donosimo sve detalje

Tvrtka SATO zapošljava grafičkog tehnologa. Rok za prijavu je 10 dana

Objavljeno: 29.02.2024. zagorjeinternational

Tvrtka SATO sa sjedištem u Zaboku, poznata je po izradi samoljepivih etiketa, a trenutno ima otvoreno jedno novo radno mjesto – zapošljavaju grafičkog tehnologa/tehnologinju. 

U opis posla ubraja se definiranje postupaka proizvodnje i otvaranje radnih naloga, upravljanje projektima, izrada novih proizvodnih programa, implementiranje novih tehnoloških postupaka, testiranje i implementacija novih sirovina i materijala u proizvodnji, upravljanje narudžbama kupaca i kontrola kvalitete te izrada proizvodnih kalkulacija.

Kandidati trebaju imati završenu srednju, višu ili visoku stručnu spremu grafičkog ili tehničkog usmjerenja, a radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima je prednost, ali nije uvjet. 

Iz tvrtke ističu da kod kandidata cijene urednost, radišnost, sklonost timskom radu i komunikativnost, a posebno je istaknuto da budući djelatnici moraju biti upoznati sa samostalnim radom na računalu i korištenjem Windows i MS Office programskog paketa. Također, prednost će imati i oni kandidati koji se dobro služe engleskim i njemačkim jezikom. 

– Nudimo stabilno i sigurno radno mjesto, uz redovna i iznadprosječna primanja te povrat putnih troškova – poručuju iz tvrtke SATO.

Vrsta zaposlenja je na neodređeno, a svoje prijave možete poslati na e-mail [email protected]. Rok za prijavu je 10 dana. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba