"Bila sam tog dana pijana, ali i isprovocirana zbog nekih drugih razloga..."

Pijana Lara (23) na ulici prebila tetu: “Mrš u pi*ku materinu, glupačo glupa”

Objavljeno: 22.02.2024. zagorjeinternational

Djevojka Lara (23) je nasred ulice u pol bijela dana istukla svoju tetu (34) isprovocirana ranijim nesuglasicama, prenosi Danica.

Prema presudi, sve se dogodilo lani u svibnju oko 14:15 u Ulici Vjekoslava Klaića u Zagrebu. Lara je narušavala javni red i mir tako da je derući se na sav glas vrijeđala 34-godišnjakinju riječima: “Mrš u pi*ku materinu, glupačo glupa”. Pritom ju je pljunula, a nakon toga rukama i nogama nasrnula na nju udarajući je po tijelu, također se koristeći povodcem svog psa, da bi je nakon toga srušila na pod gdje ju je zaustavio prolaznik, navela je sutkinja u presudi.

Lara: Bila sam pijana i isprovocirana

Napadnuta je svjedočila kako joj je Lara tog dana trebala vratiti mobitel koji joj je ostao u stanu zajedničkog prijatelja. No, nećakinja ju je, ničim izazvana, fizički napala na ulici i srušila na pod. Lara je tijekom ispitivanja u policiji optužila tetu da ju je napala, pa je i žrtva bila prijavljena, i to kao prvookrivljena. No, napadačica je na sudu rekla da je sve izmislila i da je ona jedini krivac za incident.

– Mogu reći da teta nije ničim narušavala javni red i mir, nije me fizički napala niti se derala i vrijeđala me. Jedino što mi je u samoobrani poderala majicu. A zašto sam policiji rekla drugačije? Ma, bila sam tog dana pijana, ali i isprovocirana zbog nekih drugih razloga – branila se Lara. Sutkinja ju je proglasila krivom i osudila na kaznu od 320 eura, a mora platiti i 66 eura troškova postupka. Teta je na koncu oslobođena.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba