Sama je nazvala policiju zbog nečeg posve drugog, a policajci su pritom otkrili da radi u ‘fušu’ sasvim slučajno

Frizerka (22) u svome stanu nudila usluge koje nemaju veze sa šišanjem. Uhićena je

Objavljeno: 21.02.2024. zagorjeinternational

Frizerka (22) sa zagrebačkog područja uhićena je jer je lani u rujnu oko 22 sata nazvala policiju tvrdeći da joj je netko ukrao novac. Policajci su po dolasku u stan pronašli novac, no usput su otkrili da se frizerka bavila prostitucijom. 

Prema presudi, proglašena je krivom jer se “odavala prostituciji tako da je u stanu na drugom katu u kojem je u najmu pružala seksualne usluge za novac, pribavljajući klijente putem oglasa na raznim web stranicama među kojima su i ljubavni-oglasnik.net i oglasnik.hr”, donosi Danica.hr

Na sudu je sve priznala navodeći kako se “uglavnom družila sa svojim vršnjacima i prijateljima koji su i te noći zatečeni kod nje u stanu”.

– Ja sam pozvala policiju jer sam mislila da su mi novci koje sam zaradila tijekom sezone na moru bili ukradeni, a te novce sam čuvala kako bih imala za svoje uzdržavanje i pomoć roditeljima. Radila sam u sezoni kao sobarica. Te noći sam se prepala i pozvala policiji jer sam mislila da sam pokradena. No, policajac je u sobi našao moju malu torbicu u kojoj su bili ti novci, koje sam ja u tu torbicu i spremila, ali sam to na žalost zaboravila. Ti novci koji su mi oduzeti nisu zarađeni od prostitucije, već od sezonskog posla, što se može i provjeriti – ispričala je 22-godišnjakinja na sudu.

Mlada je frizerka kažnjena sa 100 eura kazne te 15 eura prekršajnih troškova, no, kako je bila dva dana u policijskom pritvoru, od kazne joj se oduzima 80 eura.

Iako je policija tražila da joj se trajno oduzme pronađenih 625 eura u torbici tvrdeći kako je to novac zarađen prostitucijom, sutkinja se s time nije složila. Presudila je da joj se novac mora vratiti jer nema dokaza da je zarađen seksualnim uslugama. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba