Pošaljite prijavu i postanite dio njihovog stručnog tima

Tvrtka SATO zapošljava flekso strojara i radnike na doradnom stroju – evo detalja

Objavljeno: 13.02.2024. zagorjeinternational

Tvrtka SATO sa sjedištem u Zaboku, poznata je po izradi samoljepivih etiketa, a trenutno ima otvorena tri radna mjesta – zapošljavaju flekso strojara/strojarka te dvoje radnika/radnica na doradnom stroju.

Flekso strojar

Budući će djelatnik/djelatnica koji se prijavi za posao flekso strojara pripremati, upravljati i raditi na stroju za fleksografski tisak. Kod kandidata se posebno cijene odgovornost, marljivost, pedantnost, posvećenost poslu, urednost i sklonost timskom radu, a ovdje je zbog računalnog sučelja strojeva poželjno osnovno poznavanje rada na računalu. Također, poželjno je da kandidat već ima radnog iskustva na ovakvim poslovima. 

Potrebna razina obrazovanja je SSS grafičkog, strojarskog ili elektrostrojarskog usmjerenja, no iz tvrtke navode da je navedeno poželjno, ali nije uvjet te ističu da u obzir dolaze i osobe koje su voljne učiti za strojara flekso tiska kojima će biti omogućena edukacija. 

Radnik na doradnom stroju

Također, tvrtka zapošljava i dvoje djelatnika/djelatnica na poziciji radnika na doradnom stroju. Opis posla je upravljanje i rad na strojevima za doradu samoljepljivih etiketa. Po jedan se djelatnik zapošljava za rad na mehaničkom stroju za doradu i štancanje etiketa (cilindar i foliotisak) te za rad na stroju za doradu etiketa (sito tisak, foliotisak, slijepi tisak, flekso dotisak, štancanje, razrezivanje i konfekcija etiketa). 

Od budućih kandidata očekuje se SSS grafičkog, strojarskog ili elektrostrojarskog usmjerenja, radno iskustvo je poželjno, a zbog računalnog sučelja strojeva poželjno je i osnovno poznavanje rada na računalu. Također, kod kandidata se cijene marljivost, pedantnost, posvećenost poslu, urednost i sklonost timskom radu. 

Prijave 

Tvrtka budućim djelatnicima/djelatnicama nudi stabilno i sigurno radno mjesto, uz redovna i iznadprosječna primanja, povrat putnih troškova te dodatke za rad u smjenama. Kod svih otvorenih radnih pozicija se o radnom odnosu na neodređeno. 

Zainteresirani mogu poslati svoj životopis i molbu na mail [email protected], a rok za prijavu je 10 dana. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba