'Dječji fašnik' u Zlataru

Mnoštvo maski, sjajna zabava, malo magije ‘Magic Leona’ i vrhunske nagrade

Objavljeno: 13.02.2024. zagorjeinternational

Danas je u Zlataru održan ‘Dječji fašnik’ u organizaciji Grada Zlatara, Turističke zajednice ‘Zlatni istok Zagorja’ i suorganizaciji Društva ‘Naša djeca’.

Sve je krenulo u 16 sati povorkom maski koju su predvodile Belečke mažoretkinje i Limena glazba Grada Zlatara, zatim su uslijedili nastupi Belečkih mažoretkinja i ‘Magic Leona’, a potom i presuda Fašniku. U 17:30 proglašene su najbolje maske, a nagrađivale su se pojedinačne, grupne i obiteljske maske.

Odlična atmosfera

Atmosfera je bila odlična, uživali su i stari i mladi, a organizacijom i odazivom zadovoljna je i gradonačelnica Zlatara Jasenka Auguštan – Pentek.

– Vidite i sami koliko ljudi je došlo. Što se tiče našeg fašnika, malo smo ga modernizirali. Ove je godine prijavljeno 70-ak maski, što grupnih, što pojedinačnih i smatram da će naš fašnik postati jedan od prepoznatljivijih. Između ostalog, trebamo se zahvaliti našim sponzorima koji su osigurali vrijedne nagrade, kao i svima koji su marljivo radili, Turističkoj zajednici, Društvu ‘Naša djeca’ i vjerujem da ćemo sljedeće godine još sve to povećati – rekla nam je Auguštan – Pentek.

Odlične nagrade

Nagradu za najbolju maskiranu grupu osvojila je Područna škola Martinščina, čiji će učenici ići na izlet u Zoološki vrt grada Zagreba s gradonačelnicom Auguštan – Pentek. Drugo mjesto odnio je zlatarski vrtić, dok su treći bili klinci iz čuvaonice ‘Malci’.

Glavnu obiteljsku nagradu dobila je Željka Kurečić, druga je bila Snježana Pisačić, a treća Elena Šrajbek. Pojedinačne nagrade otišle su u ruke Marka Pejića, Vide Domitran i Annabelle Habazin.

Osim izleta u ZOO, ostale nagrade su obiteljske ulaznice za ‘Aquatiku’ u Karlovcu (x3), ‘Aquae Vivae’ u Krapinskim Toplicama (x2), ‘HeliSpace’ u Krapinskim Toplicama (x2), ‘Muzej vlakića’ u Zagrebu (x2), ‘Terme Tuhelj’ u Tuheljskim Toplicama (x2 ulaznice za dvije osobe), zatim bon za dvije osobe u ‘Fast food Rondo’ u Zlataru (x2) i bon za dvije osobe u restoranu ‘Zlatni lampaš’ u Zlataru.

Po jednu obiteljsku ulaznicu podijelili su ‘Amazinga’ u Zagrebu, ‘Muzej iluzija’ u Zagrebu, ‘Mini golf Z Centar’ u Zagrebu, ‘MiniPolis’ u Zagrebu, ‘Mini paintball’ u Konjščini (ulaznica za šest osoba), ‘Muzej krapinskih neandertalaca’ u Krapini, ‘Kazalište Trešnja’ (predstava Ježeva kućica, 18. veljače u 11 sati) u Zagrebu, ‘Kazalište lutaka’ u Zagrebu i ‘Park znanosti’ u Oroslavju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba