Ona i prijateljica napravile su šou u jednom zagrebačkom hotelu, pa je intervenirala policije

Pijana 24-godišnjakinja ugrizla policajca za ruku 

Objavljeno: 13.02.2024. zagorjeinternational

Policijski službenici PU zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakinjom i 23-godišnjakinjom, zbog sumnje da je 24-godišnjakinja počinila kazneno djelo “Napad na službenu osobu“ na štetu policijskog službenika Policijske uprave zagrebačke, a obje prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

– Naime, 11. veljače 2024. godine oko 6.35 sati u hotelu, u Zagrebu, na Trnju, policijski službenici postupali su po dojavi zaposlenika hotela zbog navodnog narušavanja javnog reda i mira dviju gošća, mlađih ženskih osoba. Dolaskom na mjesto događaja potvrđeno je da su počinile prekršaje iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira u vidno alkoholiziranom stanju te im je rečeno da moraju poći s policijskim službenicima u policijsku postaju – navodi se u službenom priopćenju policije.

Prilikom vožnje u službenom policijskom vozilu starija djevojka je sa stražnjeg sjedala krenula rukama prema vratu policijskog službenika koji je vozio službeno policijsko vozilo u čemu je spriječena od strane drugog policijskog službenika koji je stavio svoju ruku ispred nje obzirom je sjedio pored nje na stražnjem sjedalu, opisuju događaj iz policije.  

– Odmah potom osumnjičena je policijskog službenika koji je sjedio pored nje nekoliko puta ugrizla za ruku na što je drugi policijski službenik zaustavio automobil i nad osumnjičenom uporabio sredstva prisile (tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje) radi odbijanja napada. U ovom događaju policijski službenik je lakše ozlijeđen – navodi se.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je predana pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnijeta Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba