Vozač (23) koji je skrivio nesreću niti nema vozačku

FOTO: U nesreći u Borkovcu ozlijeđeno troje ljudi. Među njima i dijete

Objavljeno: 12.02.2024. zagorjeinternational

U subotu je oko 17 sati u Borkovcu došlo do prometne nesreće u kojoj su dvije osobe zadobile lakše i jedna osoba teške tjelesne ozljede.

– Do prometne nesreće došlo je jer se 23-godišnji vozač osobnog vozila nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je vozilom prešao na prometnu traku namijenjenu za vozila iz suprotnog smjera gdje je došlo do sudara s osobnim vozilom koje je nailazilo pravilnom kolničkom trakom, a kojim je upravljala 40-godišnja vozačica. Nakon sudara, vozilo koji je upravljala 40-godišnja vozačica udarilo je i u vozilo kojim je upravljala 52-godišnja vozačica i nakon udara vozila su sletjela van kolnika – stoji u izvješću policije.

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 23-godišnji vozač koji je upravljao vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, dok su 40-godišnja vozačica i putnik iz vozila, dijete, zadobili lakše tjelesne ozljede. Medicinska pomoć pružena im je u Općoj bolnici Zabok.

Tijekom obavljanja očevida za sav promet bila je zatvorena ŽC 2169, te se promet u vremenu od 18.15 do 20.50 odvijao obilaznim pravcima. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba