Bend kojem je glazba na prvom mjestu pripremio poslasticu za Valentinovo

NOVI SPOT: Odbrojavanju je došao kraj, poslušajte novu pjesmu popularnih Šarmera ‘Ti si ko vino’

Objavljeno: 11.02.2024. zagorjeinternational

Nadaleko poznati Sandro, Dino, Denis, Tomica i Goran, odnosno bolje reći bend Šarmeri, imaju novi singl za koji su snimili i spot u Gorskom kotaru u režiji Loree studija. Vijest je to koja je odjeknula, kao i svaki put, u glazbenim vodama i među svim onima koji vole dobru glazbu i atmosferu plesnih klubova.

Bila je to prilika za sjesti s vođom benda, spomenutim Sandrom Šaškom koji nam je ispričao pozadinu pjesme ‘Ti si ko vino’, a napravio je i osvrt na sad već prokušanu suradnju glazbenika i videografa te najavio kad će je publika moći čuti uživo.

– Pripremili smo prigodnu ljubavnu pjesmu za Valentinovo za koji su naši stari dobri znanci iz Loree studija, kad su ju čuli, napisali scenarij te uposlili glumce Gabrielu Bonda i Mateja Frajta. Sve smo snimili u dva dana, prvo u studiju u Zagrebu , a zatim smo se uputili u Gorski kotar gdje smo snimili eksterijer i interijer Valere Vita Forest House – kazao nam je Sandro otkrivši kako bend nije imao nikakvu tremu pred kamerama s obzirom na to kako je ovo već deseti spot pod nogama.

Valja napomenuti kako tekst i glazbu potpisuje Dominik Šušković, a snimljena je u aranžmanu i produkciji Kristijana Sinkovića koji vodi ‘M Street Musc’ studio u Krapini te je nedavno završio Akademiju glazbene produkcije.

Premda je sama premijera bila na platformi YouTube jučer točno u 12 sati, najsretnija publika, ona u Ivancu u kavani ‘Ivana’ koja ju je imala prilike prva uživo čuti. Zanimale su nas inicijalne reakcije.  

– Pjesma se apsolutno uklapa u naš imidž kao benda koji voli svirati romantične stvari, a također tematski ulazi u naš repertoar jer smo za pjesmu ‘Usne boje vina’ osvojili prvu nagradu publike prije nekoliko godina te očekujemo ponoviti uspjeh. Nama je najbitnije vidjeti ekipu kako se dobro zabavlja i da je klub pun, tad znamo da su učinili pravi posao te nam je ‘srce ko kuća’ – rekao nam je Sandro dodavši kako pjesma ‘Ti si ko vino’ odmah ide na playlistu te će je ovaj bend poznat u cijeloj Hrvatskoj, ali i šire, svirati na svakom sljedećem nastupu.  

Domaća će publika, prije nego krene sezona svadbi, moći vidjeti Šarmere i ‘ćuti Ti si ko vino’ prvo u Oazi u Svetom Križu Začretju, zatim u krapinskom Mega Baru te u Varaždinu. Ovom prilikom Sandro nam je otkrio kako su spotovi pravi put do šire publike što potvrđuje viđenim iz prve ruke na koncertima.  

– Uvijek se stremi nečem boljem, višem pa samim radom i materijalima koje daješ publici na društvenim mrežama možeš doprijeti do ljudi kojima bi inače ostao nepoznat. Upravo to smo uvidjeli prije par godina jer nam sad dolazi ekipa koja je malo ozbiljnija, ali zna plesati te vole slušati glazbenike poput Joleta, Stavrosa i Miše Kovača i to sve zahvaljujući našim spotovima na YouTubeu – kazao je nam je Sandro te dodao:  

– Pjesma ‘Ti si ko vino’ je malo brža i za ples, a u ladici imam spremnu još jednu sličnog ljubavnog karaktera, no ovaj put više za ekipu prijatelja – najavio je za kraj Šaško ipak ne otkrivši previše prije vremena.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba