"Ma daj, neki su policajci ili policajke idioti!"

Vlado je na društvenoj mreži policajce nazvao idiotima. Sada je osuđen

Objavljeno: 07.02.2024. zagorjeinternational

Vlado (54) iz Koprivnice proglašen je krivim i osuđen jer je na Facebooku policiju nazvao idiotima. Prema ovotjednoj presudi, on je u veljači 2020. godine narušavao javni red i mir na toj društvenoj mreži, piše Danica.

– U komentarima se registrirao preko Facebook stranice s komentarom na članak naziva ‘Đurđevčani, oprez! Policija je danas u akciji zbog dva detalja’. Napisao je komentar i time ga učinio javnim, a sadržaj istog je: ‘Ma daj, neki su policajci ili policajke idioti!’. Dakle, omalovažavao je i vrijeđao službene osobe u vezi s vršenjem njihove službe – naglasila je koprivnička prekršajna sutkinja.

Navela je kako je činjenično stanje dovoljno utvrđeno uvidom u izlist stranice članka i profilne fotografije s Facebooka, a iz navedenog je nedvojbeno vidljivo da je upravo Vlado počinio prekršaj budući da je vidljiva fotografija lica istog i zbog čega je nesporno utvrđen identitet osobe. Sutkinja ga je kaznila s 90 eura i mora platiti 30 eura prekršajnih troškova. Presuda je nepravomoćna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba