Karte možete nabaviti već danas

Kino Krapina i ove subote za vas pripremilo dvije interesantne filmske projekcije

Objavljeno: 07.02.2024. zagorjeinternational

U Kino Krapina ove subote stiže ‘Vau vau zvijezda 2’ i ‘Divno vjenčanje’.

‘Vau vau zvijezda 2’ na rasporedu je u 18 sati, a radi se o animiranoj komediji. Bodi je tibetanski mastif od kojeg se očekuje da bude sljedeći seoski čuvar stadu veselih ovaca, no on nema strast prema preuzimanju te uloge. Bodi želi postati najveća Rock N’ Roll zvijezda! Godinu dana nakon prvog nastupa: Bodi i njegov bend postali su lokalno poznati – čak imaju i odane obožavatelje! Ali kad im glazbeni mogul po imenu Lang pruži priliku za turneju s pop senzacijom, Lil’ Foxy – Bodi i njegovi prijatelji shvate da slava ima svoju cijenu i na kraju otkriju da jedino ako ostanete vjerni sebi možete osloboditi snagu Rock N’ Roll-a!

Ulaznice možete nabaviti OVDJE, na blagajni dvorane od utorka do petka od 13 do 17 sati ili sat vremena prije projekcije. Trailer za film pogledajte OVDJE.

Nakon toga u 20 sati slijedi projekcija romantične komedije ‘Divno vjenčanje’.

Nastavak je to napete ljubavne priče između Abby, djevojke koja bježi od prošlosti i Travisa, zločestog dečka kojeg upoznaje na fakultetu. U nastavku ove uzbudljive romanse saznajemo kako je Abby, junakinja filma Divna propast, postala gospođa Maddox. Ljubitelji Abbyne i Travisove romanse dobit će u ovoj vrtoglavoj priči odgovore na sva pitanja o danu (i noći!) njihovog vjenčanja…

Ulaznice možete nabaviti OVDJE, na blagajni dvorane od utorka do petka od 13 do 17 sati ili sat vremena prije projekcije. Trailer za film pogledajte OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba