Neviđeni užas na Rabu

U psihijatrijskoj bolnici pacijent šakama nasmrt pretukao drugog bolesnika

Objavljeno: 01.02.2024. zagorjeinternational

Policija je sinoć zaprimila dojavu da je u zdravstvenoj ustanovi na području otoka Raba zatečeno mrtvo tijelo muške osobe. Riječ je o psihijatrijskoj bolnici Insula, piše Index.  

Očevid je u tijeku, a u službene prostorije policije priveden je muškarac koji se dovodi u vezu s ovim događajem. Točan uzrok smrti spomenutog muškarca bit će utvrđen obdukcijom. 

Policija nastavlja s kriminalističkim istraživanjem kako bi se utvrdile sve okolnosti, kao i relevantne činjenica ovog događaja. 

Oglasila se i bolnica. 

– Dana 31. siječnja u 20.55 sati dogodio se tragičan događaj prilikom kojeg je, nakon kratkog verbalnog sukoba,  bolesnik s nekoliko udaraca šakom udario subolesnika i nanio mu teške ozljede. Unatoč promptnoj intervenciji dežurne službe i poduzetim mjerama reanimacije te dolasku HMP, bolesnik je preminuo – kazali su. 

Osumnjičeni je po djelatnicima MUP-a  prepraćen u policijsku postaju  na ispitivanje. Cijeli događaj se prema izjavama zbio u svega nekoliko desetaka  sekundi. 

– Radi se o bolesnicima koji su bili na liječenju u tzv. dobrovoljnom statusu, a tijekom samog liječenja  nisu pokazivali  neprimjereno niti agresivno  ponašanje  – naveli su iz Specijalne psihijatrijske bolnice Insula. Također su naveli kako obitelji preminulog izražavaju iskrenu sućut. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba