Okršaj iza ponoći na tramvajskoj stanici

Četvorica napala pogrebno vozilo – uhićeni Afganistanci

Objavljeno: 31.01.2024. zagorjeinternational

Vozač i suvozač pogrebnog vozila napadnuti su i ozlijeđeni usred noći u Plauenu u Saskoj, piše Fenix Magazin.

Kako je izvijestila policija, napad se dogodio u nedjelju, kratko iza ponoći, dvojica muškaraca iznenada su izašla na cestu Reichenbacher Str. kod tramvajskog stajališta, priopćila je policija.

Vozač pogrebnog vozila je zakočio i zaustavio se ispred muškaraca. Nakon nekoliko sekundi, muškarci su počeli udarati mrtvačka kola, a pridružila su im se još dvojica muškaraca.

– Vozač (60) i njegov 29-godišnji kolega izašli su iz vozila, a napala su ih četvorica muškaraca – priopćila je policija.

Tukli su ih rukama i nogama, a potom su pobjegli. Ozlijeđeni vozač i suvozač pogrebnog vozila su zvali policiju.

– U napadu su ozlijeđeni djelatnici pogrebnog poduzeća koji su prevezeni u bolnicu na ambulantno liječenje. Na vozilu je nastala materijalna šteta koja se procjenjuje na oko 1500 eura – kazali su iz policije.

Policajci su uhvatili dvojicu osumnjičenih Afganistanaca (23,25) u blizini mjesta zločina. Još traže drugu dvojicu napadača.

Dvojica napadača koja su u bijegu imaju oko 20 godina i visoki između 175 i 180 centimetara. Imaju crnu kosu, blago tamnu kožu, i bili su potpuno odjeveni u crnu odjeću. Jedan od njih je loše govorio njemački jezik.

Nije poznato zbog čega su napali pogrebno vozilo.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba