Posjetite ih u samom centru Pregrade i uvjerite se u kvalitetu proizvoda i vrhunsku uslugu

Očni centar Art tijekom veljače nudi posebna iznenađenja. Popusti idu i do 50 posto!

Objavljeno: 27.01.2024. zagorjeinternational

Poznata zagorska optika Očni centar Art iz Pregrade za veljaču je pripremila posebna iznenađenja za sve svoje kupce! Tako će dioptrijski okviri biti na akciji 1+1 gratis, a pojedini sunčani modeli bit će sniženi do 50 posto.

U posljednje dvije godine etablirali su se kao neizostavna stanica ljubitelja vrhunskih svjetskih brendova naočala za djecu i odrasle, a ono po čemu se ova optika posebno ističe je individualni pristup svakom kupcu, kao i brojni brendovi naočala koji su jedinstveni u Zagorju.

Krajem studenog održana je velika proslava druge godišnjice rada optike, a u sklopu proslave rođendana u Zagorju je po prvi puta održana promocija svjetski poznatog brenda Borbonese. Tom prigodom, uz brojne goste, Očni centar Art posjetila je i diva hrvatskog glumišta Mia Begović.

Modeli naočala brenda Borbonese prate najnovije svjetske trendove – od izrade do krajnjeg izgleda. Ono što ovaj brend čini posebnim je tekstura samog materijala stvorenog sedamdesetih godina, a inspiracija za najnoviju predstavljenu kolekciju proizlazi iz žene koja je odlučna, jaka i neovisna – žena koja se ne boji predrasuda.

Bogata ponuda

Inače, Očni centar Art ima bogatu ponudu dioptrijskih i sunčanih okvira, među kojima se posebno ističu brendovi GIGI Studios, Woodys, Liu Jo, Mexx, Guess, Timberland, Roy Robson, Max & Co, Tommy Hilfiger, Karl Lagerfeld, Lacoste, Steve McQueen te John Lennon. Osim za odrasle, Očni centar Art sadrži i raznoliku ponudu dječjih okvira. Smješten na adresi Ulica Stjepana Radića 28 u Pregradi, Očni centar Art etablirao se kao neizostavno mjesto vrhunskog šopinga. Ako niste do sada, veljača je idealno vrijeme da ga posjetite i sami se uvjerite u njegovu kvalitetu!

Osim veljače, Očni centar Art i svakog drugog mjeseca svoje kupce uveseljava posebnim akcijama i pogodnostima. Također nudi i besplatnu kontrolu dioptrije, za koju se nije potrebno unaprijed naručiti. Kontrole se obavljaju najmodernijom tehnologijom, koja se vrši prema visokom standardu kvalitete za najvišu preciznost prilikom kontrole dioptrije.

Za više detalja posjetite njihove društvene mreže na sljedećim linkovima:

Instagram

Facebook

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba