Rok za podnošenje prijava je do 23. veljače

Varaždinska županija objavila javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga  

Objavljeno: 23.01.2024. zagorjeinternational

Varaždinska županija je objavila Javni natječaj za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge na području Varaždinske županije u 2024. godini. Udruge se mogu javiti za dodjelu financijskih sredstava za sufinanciranje programa i projekata od interesa za opće dobro. 

Natječaj se odnosi na prioritetna područja iz strateških dokumenata Županije – aktivnije sudjelovanje mladih u društvu, zaštitu i promicanje ljudskih prava, zaštitu okoliša i prirode te zaštitu životinja, promociju poljoprivrede i šumarstva, promicanje znanosti, obrazovanja i cjeloživotnog učenja, promicanje sporta, promicanje poduzetništva i obrtništva, zaposlenosti i samozapošljavanja i međusektorskog partnerstva javnog i poslovnog sektora, civilnu zaštitu i zaštitu i spašavanje, razvoj socijalnih usluga, socijalnog poduzetništva i humanitarnih djelatnosti; zaštitu zdravlja te zaštitu prava branitelja iz Domovinskog rata i njihovih obitelji.

Prijave se podnose online putem mrežne stranice Varaždinske županije ili poštom, dostavljačem ili osobno u zatvorenoj omotnici na adresu Franjevački trg 7, 42000 Varaždin, uz naznaku “Javni natječaj za udruge – NE OTVARAJ”.  

Rok za podnošenje prijava je do 23. veljače. 

Natječaj, natječajna dokumentacija i poveznica na online prijavu su objavljeni OVDJE, a sva pitanja mogu se postaviti isključivo na e-mail [email protected]

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba