Želite se natjecati u skijanju? Prijavite se!

ZASKI, Ku-ku-ri-ku i Slalom pozivaju vas na skijaški izlet i prvenstvo Zagorja u austrijskom Kreischbergu

Objavljeno: 23.01.2024. zagorjeinternational

Članovi Zagorskog skijaškog kluba i Sportskog društva Ku-ku-ri-ku proveli su sjajan vikend na izletu na prestižnom austrijskom skijalištu Turracher Höheu. Proteklog vikenda entuzijastična skijaška ekipa krenula je prema Alpama kako bi uživala u vrhunskim stazama i nevjerojatnom planinskom okruženju.

Članovi kluba pokazali su se kao pravi zaljubljenici u zimski sport, istražujući raznolike staze i uživajući u svakom trenutku na snijegom prekrivenim padinama. Turracher Hohe je opravdao svoj ugled kao destinacija s besprijekornim stazama i sjajnim uvjetima za skijanje. Osim skijanja, Zagorski skijaški klub proslavio je 19. rođendan na najvećoj skijaškoj zabavi u Zagorju u popularnom restoranu Punkt Beer House.

“Prava poslastica za sve nas”

Tajnik kluba Sven Šams izrazio je zadovoljstvo organizacijom izleta i istaknuo važnost takvih događanja za jačanje zajedništva unutar kluba.

– Ovaj izlet bio je prava poslastica za sve nas. Vidjeti članove kako uživaju na stazi i dijele ljubav prema skijanju iznimno je zadovoljstvo u ovako velikom broju, čak tri puna autobusa – rekao je Šams.

Ovaj skijaški izlet na Turracher Höhe definitivno će ostati urezan u sjećanje članova Zagorskog skijaškog kluba i Sportskog društva Ku-ku-ri-ku kao nezaboravno iskustvo. S nestrpljenjem se već razmišlja o sljedećem skijaškom avanturama koje će dodatno povećati strast prema zimskim radostima među članovima kluba.

A sljedeći izlet je 10. veljače na obiteljsko skijalište Kreischberg, gdje će ZASKI s Ku-ku-ri-ku-om i skijaškim klubom ‘Slalom’ organizirati službeno otvoreno prvenstvo za amatere u veleslalomu koje će biti posvećeno članu kluba, prerano preminulom liječniku Krešimiru Crnogaći. Sve informacije o izletu potražite na stranicama ZASKI-ja, a prijave se primaju na [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba