S njim je bila njegova supruga koja je ispala iz vozila i zadobila teške ozljede

U nesreći na autocesti A3 poginuo pomoćnik bivšeg ministra Tolušića

Objavljeno: 22.01.2024. zagorjeinternational

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer poslijepodne na autocesti A3 kod mjesta Sredanci, poginuo je veterinarski inspektor Damir Agičić (65) iz Slavonskog Broda, a njegova supruga je teško ozlijeđena, doznaje portal Brod.

Agičić je rođen u Slavonskom Brodu i dugi niz godina bio je veterinarski inspektor u tom dijelu Hrvatske. Široj javnosti poznatiji je kao pomoćnik bivšeg ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića. Imenovan je 2016., a razriješen dvije godine kasnije.

Policija je objavila detalje nesreće

Kako je priopćila brodsko-posavska policija, na 237. kilometru autoceste A3 (sjeverna kolnička traka) jučer oko 17:30 dogodila se prometna nesreća u kojoj je Agičić poginuo, dok je njegova supruga teško ozlijeđena.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da Agičić nije za kretanje koristio sredinu obilježene prometne trake, već je sletio s ceste na travnatu površinu i udario u zaštitnu žičanu ogradu te sletio u odvodni kanal udarivši u kosinu kanala, prilikom čega je došlo do ispadanja putnice iz automobila. Utvrđeno je da Agičić i njegova supruga nisu bili vezani zaštitnim sigurnosnim pojasom.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba