Izvučen sretni dobitnik Trgocentrove nagradne igre “60 godina trajemo i auto Vam dajemo”

PUNO SRETNIH KILOMETARA: Ključeve nove Opel Corse preuzeo Bojan Podhraški iz Huma na Sutli

Objavljeno: 22.01.2024. VH

Trgocentar je povodom velikih 60 godina svog poslovanja organizirao nagradnu igru pod nazivom “60 godina trajemo i auto Vam dajemo”. Nagradna igra odvijala se u svim Trgocentrovim prodavaonicama mješovite robe i u četiri prodavaonice tehničke robe, a trajala je od 2. studenoga do 31. prosinca 2023. godine. 

Ukupno je bilo osigurano 30 vrijednih nagrada za vjerne kupce poput poklon bonova koji se mogu iskoristiti u bilo kojoj Trgocentrovoj prodavaonici, te tehničke robe kao što su hladnjaci, televizori, perilice rublja i slično. Glavna nagrada je bio automobil Opel Corsa koji je pripao Bojanu Podhraškom iz Huma na Sutli, a predaja ključeva održala se danas ispred Trgocentrovog Supercentra u Pregradi. 

Kako je istaknuo sretni dobitnik, ovo je prvi puta da je nešto osvojio na nekoj nagradnoj igri.

– Inače, supruga i ja znamo odigrati pokoju nagradnu igru u ovakvim situacijama, kod posjeta trgovini prilikom kupovine namirnica. Za ovu konkretnu igru je supruga predložila da ispunimo podatke i evo, isplatilo se – rekao je sretni dobitnik. 

Iako automobil već ima, ovo je ipak nešto drugo. 

– Ovo je ipak novi auto i sam taj miris i osjećaj novog auta je nešto posebno – dodao je zadovoljno sretni dobitnik.  

Ključeve je novom vlasniku predala direktorica općeg odjela i sigurnosti u Trgocentru, Đurđica Kanceljak, i pritom mu poželjela puno sretnih kilometara.

Inače, javno izvlačenje održano je u Supercentru P-80 Zabok, u četvrtak 11. siječnja ove godine, a popis svih ostalih dobitnika nalazi se OVDJE

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba