Na blagdan svih svetih njihova je kuća u potpunosti izgorjela u požaru

NOVI MAROF: Sugrađani velikog srca pokrenuli humanitarnu akciju za obitelj Lovrić. Pomozite i vi

Objavljeno: 19.01.2024. zagorjeinternational

U požaru koji se dogodio na sam blagdan Svih svetih, 1. studenoga 2023. godine, u potpunosti je izgorjela kuća obitelji Lovrić. Kako ne posjeduju drugu nekretninu pogodnu za život, krenula je inicijativa za prikupljanje pomoći. Njihovi prijatelji, sumještani, vatrogasci, predstavnici Grada Novog Marofa i lokalnih udruga okupili su se te zajedno isplanirali humanitarnu akciju kako bi pomogli unesrećenoj obitelji.

Udruga “Mladi za Marof” preuzela je ulogu koordinatora te je prijavila i dobila rješenje za provedbu humanitarne akcije “Obnovimo izgorjelu kuću obitelji Lovrić“. Akcija se provodi na području grada Novog Marofa od 15. siječnja do 29. veljače ove godine, a cilj akcije je prikupiti do 50.000 eura koliko je procijenjeni trošak projekta obnove kuće. Sva prikupljena sredstva utrošit će se za plaćanje građevinskih usluga i kupnju građevinskog materijala potrebnog za obnovu kuće.

Uključite se u humanitarnu akciju “Obnovimo izgorjelu kuću obitelji Lovrić” kojoj je cilj prikupljanje financijskih sredstava za obnovu izgorjele kuće obitelji Lovrić iz Strmca Remetinečkog u Novom Marofu!

Financijska sredstva u okviru humanitarne akcije prikupljaju se do kraja veljače na posebnom računu udruge “Mladi za Marof” otvorenom kod Raiffeisenbank Austria d.d. samo za potrebe ove humanitarne akcije “Obnovimo izgorjelu kuću obitelji Lovrić”.

IBAN: HR8824840081502030961

Uplate donacija se primaju isključivo do četvrtka 29. veljače!

Za dodatne informacije i upite obratite se na e-mail [email protected] ili mobitel 098/9227-200.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba