Oltar je blagoslovljen tamjanom i svetom vodom za vrijeme mise

“VRUĆA MISA”: Par se poseksao u crkvi, svećenik ponovno blagoslovio oltar

Objavljeno: 16.01.2024. zagorjeinternational

Oltar crkve u Gornjoj Bavarskoj ponovno je posvećen nakon što se par na njemu poseksao, a počinitelji su odgovarali pred sudom.

Kako prenosi Hina, oltar u katoličkoj crkvi u Schechenu u okrugu Rosenheim pripremljen je za katolički obred, a lokalni svećenik ga je zatim ponovno blagoslovio tamjanom i svetom vodom tijekom mise.

Seks su snimali

Slučaj je dospio na naslovnice prošle godine kada su se muškarac i žena poseksali u crkvi i to dokumentirali, nakon čega su morali odgovarati pred sudom. Žena je prihvatila kazneni nalog i suđenje zakazano za početak veljače stoga se neće održati, objavio je okružni sud u Rosenheimu. Visina kazne nije objavljena jer se skraćeni kazneni postupak uglavnom ne objavljuje.

Muškarcu će se suditi na Okružnom sudu u Traunsteinu jer je optužen i za druge teške prijestupe. Suđenje protiv njega se nastavlja, najvjerojatnije potkraj siječnja. Čovjek rođen u Rosenheimu, koji prema sudu nije komentirao brojne optužbe protiv njega na početku suđenja, optužen je za prijestupe uključujući uvredljivo ponašanje na mjestu posvećenom bogoslužju vjerske zajednice. Optužen je i za napad, oduzimanje slobode, prijetnju i prijevaru.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba