Uhićena je i mora se liječiti od ovisnosti o alkoholu

Muž ženi u Zagrebu izlio vino u sudoper, napala ga je flaksericom: “Je*em ti mater!”

Objavljeno: 16.01.2024. zagorjeinternational

Ana iz Zagreba uhićena je nakon što je motornom kosilicom napala supruga jer joj je izlio vino u sudoper.

Kako prenosi Danica.hr, sve se dogodilo u studenom prošle godine oko 23 sata u stanu u Zagrebu, u kojem je Ana (43) počinila psihičko nasilje u obitelji na štetu supruga (53).

Suprug je u strahu nazvao policiju

– Nakon što je isti izlio pola litre vina u sifon kako bi ju spriječio u daljnjem konzumiranju, pobacala je prekrivače kroz prozor na ulicu, potom izašla iz stana i vratila se s motornom kosilicom flaksericom. Njome je udarila po zidu i televizoru, zamahnula prema prozoru i pritom vrijeđala muža govoreći mu da je ‘je*ena kučka’ te izgovarajući mu ‘je*em ti mater’. To je kod njega prouzročilo strah i uznemirenost, pa je pozvao policiju – navodi se u presudi.

Ana mora platiti kaznu od 260 eura od koje joj se oduzima 80 eura jer je dva dana bila u policijskom pritvoru. Udaljena je iz zajedničkog kućanstva na tri mjeseca, a samo u pratnji policije može doći po svoje osobne stvari.

Izriče joj se i zaštitna mjera obveznog liječenja ovisnosti o alkoholu u trajanju do jedne godine, odlučila je prekršajna sutkinja. Presuda je odmah postala pravomoćna jer su se svi odrekli prava na žalbu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba