Nitko nije povjerovao u njenu priču

Djelatnica Lutrije zagubila 2500 eura. Kaže da su joj možda ukrali na dočeku Nove godine

Objavljeno: 15.01.2024. zagorjeinternational

Djelatnica Hrvatske lutrije Ivana (32) dobila je otkaz jer je na njenom radnom mjestu nestalo 2500 eura. Priznala je da novac doista nedostaje, no njeno opravdanje bilo je u najmanju ruku ‘labavo’. Prema sudskoj presudi koja je stigla ovih dana, ona spomenuti iznos mora vratiti. 

– U toj cijeloj situaciji ne mogu sa sigurnošću reći jesam li ja taj novac negdje izgubila ili mi je otuđen na novogodišnjem dočeku. Tražila sam od Lutrije obročnu otplatu u nadi da neću izgubiti posao jer imam kredit – branila se, piše Danica.hr.

Interna je kontrola detaljno ‘češljala’ njeno radno mjesto u Zagrebu lani u siječnju i tada je utvrđeno da nedostaje 2500 eura.

Iz Hrvatske lutrije ističu da ovo nije prvi puta da ona kasni s polaganjem novca. I ranije je znala novac polagati sa zakašnjenjima od tjedan dana.

– U dva navrata smo je pozvali da uplati utvrđeni manjak od 2500 eura. No, ona nam se pisanim putem obraćala sa zamolbom da joj se odobri obročna otplata duga. Unatoč svemu, dug do danas nije podmiren, pa je Ivana dobila otkaz ugovora o radu i podnijeta je tužba za povrat cijelog iznosa – kazali su iz Hrvatske lutrije. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba