“Ona je i ranije imala problema sa školom jer su smatrali da je prebliska s učenicima”

SKANDAL: Friško razvedena učiteljica imala odnose s učenikom za vrijeme sata. Drugi učenici čuvali im stražu

Objavljeno: 10.01.2024. zagorjeinternational

Policija je u Teksasu u petak uhitila 26-godišnju učiteljicu matematike Hailey Clifton-Carmack, za koju vjeruju da je bila u bijegu iz Missourija kad je saznala da su izdali nalog za njezino uhićenje. Sumnjiče je da je silovala maloljetnika, prenosi 24sata.  

Kako je objavio New York Post, zavela je 16-godišnjeg učenika u školi u kojoj je predavala, a njegovi prijatelji čuvali su stražu dok su oni imali odnose u učionici usred sata!

U nevjerojatnom preokretu uhićen je i dječakov otac koji je znao da mu sin ima aferu s učiteljicom i nije učinio ništa.

Sve je prijavio jedan od učenika u prosincu 2023. godine, a škola je odmah kontaktirala policiju. Dječak je policajcima pokazao fotografije njegovog kolege iz škole koji je imao tragove na leđima i rekao je da su to tragovi učiteljičinih noktiju.

– Ona je i ranije imala problema sa školom jer su smatrali da je prebliska s učenicima – rekao je.

Kako piše u dokumentima optužbe, friško razvedena majka dvoje djece često je u školu nosila majice koje su joj otkrivale trbuh i uske tajice u kojima je naglašavala tijelo. Svjedok je, kako piše u dokumentima, rekao kako je ona pokrenula razvod upravo zbog dječaka s kojim je bila i da joj je bilo dosta supruga koji je stalno htio odostraga.

Kad su je prvi put policajci suočili s optužbama, tvrdila je da nikad nije imala odnose s učenicima. Zaplijenili su joj mobitel, ali nisu ga mogli otvoriti dok ne dobiju nalog. Kad je stigao nalog, u njemu su pronašli prepiske s učenikom koje dokazuju da su ipak imali aferu. Kad su stigli u Missouri ponovno je ispitati, nije je više bilo. Susjedi su rekli kako je otišla živjeti kod obitelji u Teksas.

Tamo su je i pronašli i odveli u pritvor, a sudac je odredio jamčevinu od 250.000 dolara. U šokantnom nastavku priče uhićen je i dječakov otac Mark Creighton koji je znao za cijelu aferu.

Optužili su ga za zanemarivanje i ugrožavanje djeteta.

– Rekli smo mu za sve, a on je rekao da zna da mu sin ima aferu s učiteljicom i da su drugi učenici čuvali stražu dok su oni imali odnose u učionici – ispričao je drugi svjedok, a u sudskim dokumentima piše kako je otac čak dopustio učiteljici da dolazi kod njih doma.

Kad mu je sinov prijatelj rekao da će sve prijaviti, otac je rekao da će lagati ako treba i da je bolje da bude ovako, nego da mu to sin radi iza leđa.

I on je u pritvoru, a jamčevina je 50.000 dolara.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba