Chef s Michelinovom zvjezdicom dao otkaz zbog skandalozne inicijacije novog člana osoblja

Mladog kuhara golog vezali za stolac, u usta mu stavili jabuku, a mrkvu u jedan drugi dio tijela

Objavljeno: 01.01.2024. AB

Kuhar koji ima Michelinovu zvjezdicu dao je otkaz u luksuznom hotelu u Biarritzu na jugu Francuske nakon što je član kuhinjskog osoblja navodno bio vezan gol, satima, sve u obredu inicijacije, piše Telegram. Chef Aurelien Largeau vodio je restoran s pet zvjezdica u Hotelu du Palais sve do 21. prosinca.

Prema regionalnim novinama, Sud Ouest, mladi kuhinjski pomoćnik navodno je vezan gol za stolicu i tako držan satima. Okružili su ga drugi članovi osoblja tijekom inicijacije ovog prosinca. Usto, lokalni mediji javljaju da je mladom članu kuhinjskog osoblja (koji je gol bio vezan za stolicu) u usta stavljena jabuka, a mrkva u jedan drugi dio tijela.

Inicijacija se dogodila 2. prosinca. Kada je jedna članica osoblja pokušala intervenirati, izbačena je iz kuhinje. Preliminarna istraga o seksualnom napadu i nasilju otvorena je prošlog četvrtka. Hotelom upravlja Hyatt iz kojeg su poručili da će postupiti u skladu s optužbama, ali nisu objasnili kako konkretno.

Navodno su snimke događaja bile objavljene na društvenim mrežama, ali su u međuvremenu uklonjene. Prema napisima The Telegrapha, intervenirala je uprava hotela koja je zaposlenicima naložila da izbrišu sve snimke te je angažirala IT stručnjake da ih uklone s interneta.

Largeau je pak francuskim medijima kazao da se radi o difamaciji koju je nazvao “monstruoznim napadom na svoju čast” kao i napadom na svoj tim. Prema Sud Ouestu, žrtva nije podnijela pritužbu. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba