DOMINIK SE U SUZAMA OPROSTIO OD MASTERCHEFA: Završio u Top 4

ZAGORSKI MASTERCHEF NAJAVLJUJE: Idem kuhati i stvarati priču

Objavljeno: 27.12.2023. zagorjeinternational

Dominik Škalec 18-godišnjak je iz Zaboka koji je pri samom dolasku u MasterChef visoko postavio ljestvicu svojim kulinarskim znanjem, a njegov trud doveo ga je do visokog četvrtog mjesta. Za Dnevnik je nakon ispadanja podijelio svoje dojmove i kako gleda na svoje MasterChef putovanje.

– Naravno da mi je malo žao što nisam ušao u finale, ali s druge strane i top 4 je jako veliki uspjeh stoga mi to ne stvara sad neki presing. Uživao sam u MasterChefu i to me je zapravo najviše i pogodilo jer sve što je lijepo ti je žao da završi – kazao je Dominik.

Od svih jela koje je spremio izdvojio je nekoliko kojima se izuzetno ponosi.

– Ponosan sam na više svojih jela, ali ako moram baš birati, definitivno sam ponosan na svoje brizle, jela od piletine, čokolade i voća te na patku s mlincima – nabrojio je.

U natjecanju su ostala tri kandidata, a evo i tko mu je favorit za pobjedu.

– Luka je smiren, dobro barata tehnikama i okusima, inovativan je, ima dobre ideje i mislim da bi on to mogao riješiti hladne glave – predviđa Dominik.

Dominikova obitelj bavi se ugostiteljstvom, a nama je otkrio i kakav je njegov plan za dalje.

– Prvi korak nakon MasterChefa mi je zapravo i ono što najviše volim, idem kuhati i stvarati priču. Karijeru ću nastaviti u restoranu Baltazar uz chefa kuhinje Matiju Bregeša – pohvalio se.

U showu je bilo svega: suza, napetosti, trenutaka u kojima je gorjelo pod petama, ali Dominik će, kao i ostali kandidati pamtiti ono najbolje.

– Uvijek ću pamtiti sve dijelove kada smo umirali od smijeha na setu te kada su kuhali s nama naši najbliži – zaključio je mladi Zabočanin.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba