POLICIJSKI SAŽETAK PRODUŽENOG VIKENDA

LAKŠE OZLIJEĐEN U PREVRTANJU: Sinoćnju nesreću u Sv. Križu Začretju skrivio s 1,61 promila alkohola u krvi

Objavljeno: 27.12.2023. AB

Tijekom proteklih pet dana, zagorska policija je evidentirala tri kaznena djela teške krađe i dva kaznena djela oštećenja tuđe stvari. Od prekršaja izdvojili su tri prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dva prekršaja neovlaštenog posjedovanja droga te jedan prekršaj nepropisnog korištenja pirotehničkih sredstava.

Na prometnicama Krapinsko – zagorske županije zabilježeno je i šest prometnih nesreća.

U prometnoj nesreći do koje je došlo sinoć oko 20 sati u Svetom Križu Začretju zbog nekretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake, nakon čega ja došlo do udara u ogradu, odbijanja te prevrtanja vozila. Vozač (39) je zadobio lakše tjelesne ozljede, a upravljao je vozilom pod utjecajem alkohola 1,61 promila.

Nesreće s materijalnom štetom dogodile su se u Loboru zbog nepropisne radnje vozilom, u Zlataru zbog nedržanja vozila na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika, u Radoboju, Zlataru i Viča Selima zbog neprilagođene brzine, s time da je vozač koji je skrivio nesreću u Viča Selima upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,32 promila.

Od ostalih događaja evidentirana su dva požara, jedan požar drvene kuće do kojeg je došlo u Jalšju te jedan požar krovišta obiteljske kuće do kojeg je došlo u Humu Bistričkom.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba