Na kioscima su već rasprodane sve sličice, no doći će u ponedjeljak na druge maloprodajne lokacije

NAPOKON: Paninijev album po prvi put s HNL zvijezdama – ipak, zaboravili hit Dinamovca

Objavljeno: 16.12.2023. zagorjeinternational

Paninijeve HNL sličice u prodaju su krenule danas, a album sadrži 317 sličica na 48 stranica. Jedan paketić od pet sličica prodaje se po cijeni od 80 centi. Kolekcionari su na HNL album čekali čak 17 godina, a ovo je prvi put da ga izdaje Panini, najveća svjetska kompanija u tom sektoru. Treba reći da je HNS s Paninijem dogovorio višegodišnju suradnju pa možemo očekivati nove albume i u idućim sezonama, piše Index.

Uz 20 igrača iz svakog kluba, u albumu su i grbovi, momčadske fotografije te posebne sličice za najbolje igrače i nadolazeće zvijezde. Također, ubačeni su i grbovi klubova iz druge lige. Zanimljivo je da među 20 Dinamovih igrača nema Japanca Takura Kaneka pa tako navijači maksimirskog kluba u album neće moći zalijepiti sličicu svog novog miljenika.

Album je od danas dostupan na kioscima Tiska, a od ponedjeljka će se moći kupiti i u Konzumu, na kioscima iNovina te na drugim maloprodajnim lokacijama. Treba reći da su već sada rasprodane sve dostupne sličice na brojnim kioscima, što dovoljno govori o ogromnom interesu za ovaj album. Dobar dio kolekcionara tako će morati pričekati na dolazak nove pošiljke.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba