Objavljeni detalji nesreće kod Vinkovaca u kojoj su poginula dvojica muškaraca

Na jednog je pao automobil, a drugi je pao na cestu te ga je pregazio drugi auto

Objavljeno: 11.12.2023. zagorjeinternational

Kako smo izvijestili, na županijskoj cesti 4224, između Komletinaca i Nijemcima se oko 19.40 sati u petak dogodila teška prometna nesreća u kojoj su život izgubila dvojica muškaraca. Detalje nesreće je danas objavila PU vukovarsko – srijemska.

– Očevidom kojim je rukovodio zamjenik Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, utvrđeno kako se u petak, 8. prosinca oko 19.35 sati na županijskoj cesti 4224 između naselja Nijemci i Komletinci, dogodila prometna nesreća u kojoj su smrtno stradali 28-godišnjak i 30-godišnjak. Jedan od smrtno stradalih upravljao je osobnim automobilom u smjeru Komletinaca i dolaskom na udaljenost 300 metara do naselja Komletinci gubi nadzor nad vozilom i slijeće s kolnika ulijevo u odvodni kanal gdje dolazi do više udara vozila u kosine kanala i panj drveta nakon čega preminuli ispadaju iz vozila. Nakon ispadanja iz vozila, na tijelo 28-godišnjaka je pao osobni automobil u kojem se neposredno prije nalazio, dok je tijelo 30-godišnjaka odbačeno kroz krošnju drveta na kolnik i preko tijela prelazi osobni automobil kojim je upravljao 26-godišnji vozač – priopćila je policija. 

Po nalogu zamjenika Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, nad tijelima smrtno stradalih će biti obavljena obdukcija u NMB “Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru. Policijski službenici u koordinaciji s Općinskim državnim odvjetništvom u Vinkovcima nastavljaju kriminalističko istraživanje.

Inače, zbog obavljanja očevida, promet na županijskoj cesti 4224 bio je zatvoren od 20.05 (08.12.) do 4.15 (09.12.) sati. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba