Ozbiljne optužbe

VIDOVIĆ KRIŠTO: Šeks mi se unio u ‘facu’ i zaprijetio da je on mnoge osobe ušutkao i ubio

Objavljeno: 07.12.2023. zagorjeinternational

Na redakcijski mail jutros je stigao dopis koji sadrži ozbiljne optužbe od strane zastupnice u Hrvatskom saboru Karoline Vidović Krišto na račun nekadašnjeg predsjednika Sabora Vladimira Šeksa. Naime, Vidović Krišto je opisala događaj iz svoje perspektive koji se dogodio jučer u zagrebačkom restoranu te prenijela prijetnje koje joj je uputio Šeks. Ovim putem prenosimo dopis u cijelosti:  

– Dana 6. prosinca 2023., oko 17:30 sati, u restoranu Purger u Petrinjskoj ulici u Zagrebu, prišao mi je Vladimir Šeks, bivši predsjednik Hrvatskog Sabora i savjetnik premijera Andreja Plenkovića, te mi je, unoseći mi se u lice i vrijeđajući me na osobnoj razini, iznio niz prijetnji.

Uz osobne uvrede rekao mi je “da je on mnoge osobno ušutkao i ubio“. Na moje pitanje je li se time hvali, odgovorio je “da je ponosan na to“.

Na moje izjave da je razgovor završen jer me napastuje i prijeti mi, on je nastavio s prijetnjama sve dok ga saborski zastupnik Josip Šarić nije odveo iz restorana.

Osobno, nemam nikakvog straha, ali vas upozoravam da ste dužni postupiti protiv nasilja i prijetnji vladajućih moćnika, jer, Vladimir Šeks je savjetnik predsjednika HDZ-a i vlade Andreja Plenkovića, dakle, osoba u najužem krugu političke moći, te se njegove prijetnje moraju ozbiljno uzimati u obzir!

Potpuno je jasno da moja borba za pravednu, uređenu i europsku Hrvatsku nailazi na strah struktura kojima pripada Vladimir Šeks, što potvrđuje i opisana agresivnost te konkretne prijetnje nasiljem, a koju tijela državne vlasti moraju spriječiti – napisala je Vidović Krišto.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba