Centar za odgoj i obrazovanje Čakovec proslavio najuspješniju godinu dosad

Međunarodni dan osoba s invaliditetom obilježen sa stilom i izborom supertalenta

Objavljeno: 05.12.2023. zagorjeinternational

Centar za odgoj i obrazovanje Čakovec od 2009. godine obilježava Međunarodni dan osoba s invaliditetom. To rade sa stilom, uz veliko druženje, zabavu i Izbor za supertalent škole. Svim polaznicima ovaj jedan dan u godini predstavlja jedinstvenu priliku da u svečanom prostoru dostojanstveno obilježe ovaj, po njih, školu i djelatnike, važan trenutak.

Veliko slavlje nije izostalo ni ove godine kada su se okupili u Hotelu ‘Park’ u Čakovcu i na sebi svojstven način proslavili najuspješniju godinu dosad, u kojoj se krenulo s toliko dugo očekivanom izgradnjom njihovog drugog doma, nove zgrade škole – Regionalnog edukacijsko – rehabilitacijskog centra Čakovec.

Posebno je to u svom govoru i pozdravljanju svojih 200-tinjak polaznika COO-a i njihovih mentora i suradnika, istakla ravnateljica Centra Dragica Benčik te iskoristila priliku da zahvali prisutnoj gradonačelnici Čakovca Ljerki Cividini na svom trudu koji je uložila kako bi ovom prilikom vidjeli toliko osmijeha na jednom mjestu.

Svi polaznici s ponosom su im pokazali svoje plesne, glazbene, scenske, likovne i sportske talente kroz čak 29 točaka u tri kategorije, a osim njihovih mentora i suradnika COO-a, u pripremi nastupa pomogli su im učenici Gospodarske škole Čakovec koji su im za tu prigodu uredili frizure i šminku. Ujedno, od 2017. projekt je škola nadogradila i prigodnim nagradama, pa je tako žiri i ove godine birao najbolje koji su primili priznanja za svoj talent.

– Ovakva druženja i svečanosti poput obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom u Čakovcu, pokazuju pravu snagu zajednice koja brine za sve svoje članove – poručili su iz Grada.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba