Pomoću jednostavnog trika s WD-40 do blistavih prozora

TIKTOK DOMAR: Ovako ćete očistiti oštricu brisača i obnoviti gumu

Objavljeno: 01.12.2023. zagorjeinternational

Jedan školski domar je podijelio kako možete učiniti da prozori vašeg automobila sjaje kao novi – a sve to zahvaljujući triku od nekoliko centi. Čišćenje automobilskih prozora bitan je dio rutine, jer ne samo da omogućuje ugodnu vožnju, već i značajno poboljšava vidljivost i sigurnost, prenosi Jutarnji list.

Prema riječima domara koji je osvojio gotovo dva milijuna sljedbenika na svom TikTok računu @cleanthatup sa svojim pametnim trikovima, postoji vrlo jednostavan odgovor za uvijek čiste prozore, a to je stari favorit – WD-40. 

U svom videu na domar je demonstrirao kako koristi ovaj proizvod kako bi dobio blistave prozore, ne ostavljajući tragove iza sebe. Jednostavno ćete trebati poprskati malo proizvoda na čisti ručnik i obrisati metlice brisača vjetrobrana, uputio je u videu.

– Ovo čisti oštricu, pomalo obnavlja gumu – objasnio je domar.

Nakon što je otkrio koliko je prljav postao nekada čisti ručnik, školski stručnjak za čišćenje dobro je očistio prozore svog automobila kao što biste to inače učinili – i oni su blistali bez ikakvih tragova ili ostataka na vidiku.

Iako su deseci korisnika društvenih mreža cijenili hakiranje, upozorili su da je izostavio ključni detalj u snimci – morate koristiti određeni WD-40.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba